Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Запобігання корупції

Верховна Рада проголосувала за заборону російської музики та книжок

         Верховна Рада України прийняла рішення про заборону публічного виконання російських пісень та їхнього використання на радіо і ТБ. Народні депутати також підтримали заборону імпорту видавничої продукції з росії та білорусі, видання і продаж книг авторства громадян рф в Україні та підтримали стимулювання розвитку українського книговидання та книгорозповсюдження.

14:27 20.06.2022

РОЗ’ЯСНЕННЯ щодо проведення спеціальних перевірок до перемоги України над російською федерацією

        Відповідно до ч. 1 ст. 56 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, а також посад з підвищеним корупційним ризиком, проводиться спеціальна перевірка.

14:24 20.06.2022

У який строк подаються декларації, ПСЗ та ПВВР у разі, якщо упродовж визначених у Законі України від 03.03.2022 № 2115-ІХ трьох місяців суб’єкт декларування не має фізичної можливості їх подати?

             Особи, які не мають фізичної можливості протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни подати документи у зв’язку з безпосередніми наслідками їх участі у бойових діях, звільняються від адміністративної та/або кримінальної відповідальності за неподання чи несвоєчасне їх подання та подають їх протягом одного місяця з дня закінчення наслідків, які унеможливлювали їх подання (Закон України від 03.03.2022 № 2115-ІХ).

14:23 20.06.2022

Щодо декларування рухомого ворожого майна, здобутого у бою суб’єктом декларування та членом його сім’ї під час оборони Української держави

              За загальним правилом у декларації зазначаються відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 ПМ, що належить суб’єкту декларування або членам його сім’ї на праві приватної власності, у тому числі спільної власності, або перебуває в її володінні чи користуванні незалежно від форми правочину, внаслідок якого набуте таке право.

14:20 20.06.2022

Чи є проходження військової служби та служби у складі сил ТрО ЗСУ за контрактом порушенням обмеження, передбаченого п. 1 ч. 1 ст. 25 Закону України «Про запобігання корупції».

        Згідно з Указом Президента України від 24.02.2022 № 65/2022, затвердженим Законом України від 03.03.2022 № 2105-IX, оголошено проведення загальної мобілізації.

14:16 20.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь