A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Освітні новини

В Озерненському ліцеї провели благодійний ярмарок . Педагоги та школярі з батьками готували смаколики та поробки, щоб зібрати гроші для ЗСУ

18 травня у День вишиванки в Озерненському ліцеї провели благодійний ярмарок – педагоги та школярі з батьками готували смаколики та поробки, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Журналісти Суспільне.Житомир побували на ярмарку, де було зібрано понад 36 тисяч гривень на потреби ЗСУ. 

20:33 18.05.2023

Про перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

З 15 до 21 травня 2023 року в Україні триватиме перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», який відбудеться відповідно до Плану заходів на 2023 рік із реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

16:35 09.05.2023

У Сінгурівському ЗДО « Дивограй» було проведено заходи з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення

  З метою вшанування подвигу українського народу у боротьбі за свободу, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, належного відзначення Дня пам’яті та примирення 8 травня 2023 року  у Сінгурівському ЗДО « Дивограй» було проведено заходи для дітей. Україна разом з Європою та США відзначає День пам’яті та примирення, присвячений загиблим у Другій світовій війні. Пам’ять означає, що ми пам’ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни, а примирення - що країни Європи уклали мир після війни.

09:44 09.05.2023

Учні та педагогічний колектив Озерянківської гімназії Новогуйвинської селищної ради взяли участь у заходах з нагоди Дня примирення

08.05.2023 року директор Озерянківської гімназії Новогуйвинської селищної ради Сарафін Микола Савович разом з вчителями, учнями гімназії - покладали квіти до обеліску загиблих односельчан та до братської могили загиблих героїв. (с.Озерянка Житомирський р-н, Житомирська область)

14:00 08.05.2023

У ЦНАПІ встановлене "Дерево перемоги", зараз воно прикрашене на великодню тематику

Символ української сили духу і незламності -- молоденький дубочок з'явився у Центрі надання адміністративних послуг у Новогуйвинському ще у березні. Тоді його прикрашали авторські вірші маленький вихованців Центру позашкілля. До Великодня дерево розцвіло писанками, крашанками та тематичними поробками, які можна споглядати і дотепер, адже за церковними канонами великодній період є найдовшим православним святом, і з урахуванням Світлого Воскресіння, а також дня Вознесіння Господнього він триває рівно 40 днів.

10:28 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь