Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Оголошення

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з приводу визначення дати святкування Дня села Сінгури.

Організатор громадського обговорення: відділ культури, розвитку туризму, молоді та спорту Новогуйвинської селищної ради, староста с. Сінгури.

15:02 13.09.2021

Про проведення щорічної міжнародної екологічної акції Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s do it World» за підтримки Міністерств, відомств, організацій, установ проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Акції прибирання по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень.

15:16 10.09.2021

Про засідання постійної комісії з питань земельних відносин та екології

30 липня  2021 року о 15:00 годині  у приміщенні Новогуйвинської селищної ради за адресою: смт. Новогуйвинське, вул. Дружби Народів 5, відбудеться засідання постійної комісії  з питань земельних відносин та екології.

09:01 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь