A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дізнавайтеся всю необхідну інформацію про спеціальне майнове право: відомості про майбутні обʼєкти нерухомості тепер доступні на порталі ЄДЕССБ

Дізнавайтеся всю необхідну інформацію про спеціальне майнове право: відомості про майбутні обʼєкти нерухомості тепер доступні на порталі ЄДЕССБ

Відтепер на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) можна переглянути відомості про спеціальне майнове право. Це дасть змогу кожному користувачу системи перевірити майбутні обʼєкти нерухомості та дізнатися всю необхідну інформацію про їх будівництво.  Спеціальне майнове право — це різновид майнового права на об’єкти, які перебувають на етапі будівництва. Віднедавна реєстрація таких прав у Державному реєстрі речових прав (ДРРП) обов’язкова для всіх забудовників. Це дає змогу захистити вклади інвесторів у нове житло від ненадійних забудовників, а також уникнути можливих шахрайських схем. 

16:36 20.11.2023

Як захистити себе та розвинути життєві навички: новий навчальний серіал для підлітків на Дія.Освіта

Як захистити себе та розвинути життєві навички: новий навчальний серіал для підлітків на Дія.Освіта

За даними дослідження Unicef, 67% дітей в Україні віком від 11 до 17 років стикалися з проблемою цькування. Понад 80% українських підлітків уважають проблему насильства в стосунках актуальною, а понад 60% не знають, куди звертатися в таких випадках. Для того щоб навчити молодь захищати власні кордони, спільно з Клубом Добродіїв запускаємо освітній серіал «Особиста безпека підлітків». «У сучасному світі важливо вміти берегти власні кордони. За даними Unicef, 24% дітей стали жертвами булінгу, а 48% нікому про це не розповідали. Ми створили освітній серіал, який допоможе українським підліткам зрозуміти, з чого починається повага до себе, своїх почуттів та потреб», — зазначає Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

16:35 20.11.2023

Державні послуги у сфері сільського господарства — на Гіді

Державні послуги у сфері сільського господарства — на Гіді

Українські аграрії продовжують ефективно працювати навіть в умовах повномасштабної війни. Попри заміновані поля та знищену техніку вони обробляють землю, вирощують врожай та постачають необхідні продукти українцям у різні регіони.  До Дня працівника сільського господарства презентуємо добірку держсервісів у цій галузі. Тут знайдете покрокові інструкції про те, як отримати свідоцтво агронома-інспектора, грант на теплицю чи сад та інші послуги у сфері сільського господарства:

16:32 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь