Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1169 Про встановлення планових тарифів на послуги з постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2024/2025 років для КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради

Дата: 25.09.2024 09:20
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

              У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 1169

 

«20» вересня 2024 року                                                   с-ще Новогуйвинське

 

Про встановлення планових тарифів на

послуги з постачання теплової енергії

на опалювальний сезон 2024/2025 років

для КП «Озерне» Новогуйвинської

селищної ради

 

Розглянувши подані КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради заяву та розрахунки тарифів на послуги з постачання теплової енергії з документами, керуючись п.2 ч.3 ст.4, ст.10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», підпунктом 2 пункту «а» ст.28, ч.6 ст.59, ч.1 ст.73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.1 Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», постанову Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 №812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам», виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Встановити КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради планові тарифи на послуги з постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2024/2025 років:

- для населення – 2622,64 грн (з ПДВ) (ціна газу при обсязі I ) за 1 Гкал теплової енергії;

- для бюджетних організацій – 3913,92 грн (з ПДВ) (ціна газу при обсязі III) за 1 Гкал теплової енергії;

- для інших споживачів – 3913,92 грн (з ПДВ) (ціна газу при обсязі II) за 1 Гкал теплової енергії.

 

2. Структури планових тарифів на послуги з постачання теплової енергії на опалювальний сезон 2024/2025 років до цього рішення додаються.

 

3. КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради відповідно до Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування» у період опалювального сезону 2024/2025 років застосовувати для населення тарифи на послуги з постачання теплової енергії, застосовувані у період опалювального сезону 2021/2022 років згідно із рішенням виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 18.11.2021 № 380, а саме: 1817,65 грн (з ПДВ) за 1 Гкал теплової енергії.

 

4. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 12.10.2023 № 869 «Про встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії для КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради» та від 21.03.2024 № 1010 «Про встановлення скоригованих тарифів на послуги з постачання теплової енергії для КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради».

 

5. Це рішення набирає чинності з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Новогуйвинської селищної ради.

 

6. КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради повідомити споживачів про встановлені планові тарифи на послуги з постачання теплової енергії із посиланням на це рішення виконавчого комітету у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення тарифів в дію.

 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та начальника КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Михайла БЯЛОШИЦЬКОГО.

додаток

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь