Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Увага! Українці масово повідомляють у мережі про ймовірні випадки шахрайства з нібито «продажею» вільних слотів в електронній черзі під час оформлення документів за кордоном

Дата: 03.05.2024 10:44
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Українці масово повідомляють у мережі про ймовірні випадки шахрайства з нібито «продажею» вільних слотів в електронній черзі під час оформлення документів за кордоном: оприлюднено відповідні скриншоти листування.

Як зазначають громадяни України, що перебувають в інших країнах, вільні місця в електронних чергах заздалегідь бронюють так звані посередники, після чого пропонують «перепродати» їх з «націнкою» людям, що потребують оформлення документів. В окремих випадках «перекупи» видають себе за працівників Державної міграційної служби України.

Тож застерігаємо: якщо ви стали свідками ситуації, коли інспектор ДП «Документ» або працівник ДМС України пропонує надати «посередницькі» послуги для того, аби пришвидшити оформлення документів, чи «перепродає» слоти в е-черзі, телефонуйте на гарячу лінію ДМС та повідомляйте про подібні випадки.

Користуйтеся виключно достовірною та верифікованою інформацією, яка 24/7 доступна на офіційному сайті ДМС України та на чинних сторінках служби у соціальних мережах Facebook та Instagram.

Наполегливо просимо довіряти виключно офіційним джерелам інформації та не йти на корупційні ризики й не користуватись послугами шахраїв.

https://pasport.org.ua

https://www.facebook.com/passportcenterua

https://dmsu.gov.ua

https://www.facebook.com/dmsu.gov.ua

Якщо ви стикнулися з описаними вище ситуаціями, повідомляйте на гарячу лінію ДМС за телефоном (044) 363 22 50 та ДП «Документ» (044) 597-87-77.

‼Важливо: гаряча лінія не працює під час повітряних тривог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь