Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

На базі у Троянівського ліцею відбувся День цивільного захисту

Дата: 26.04.2024 14:55
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Для організації дня Цивільного захисту було розроблено наступні документи: наказ 29 березня 2024 року № 49 «Про проведення Дня Цивільного захисту в закладі освіти», Положення про підготовку та проведення «Дня цивільного захисту в закладі освіти», план проведення «Дня цивільного захисту» в Троянівському ліцеї.

Учні та педагогічний колектив ліцею удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров’я  та життя.

Вранці учні зібрались у ліцеї на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту.

1 клас - конкурс малюнків "Захист людини в надзвичайних ситуаціях", колаж  "Поводження в екстремальних ситуаціях", вікторина "Захисти себе сам".

2 клас - вікторина з основ  цивільного захисту "Багато знати - вміло діяти".  Конкурс малюнків"Як діяти в незвичайних ситуаціях".

3 клас - година спілкування "Види небезпечних ситуацій, які загрожують дитині та правила поведінки в цих ситуаціях ", малювання надзвичайних ситуацій під темою "Будь обережним ", проведення брейн-рингу "Що робити, коли...".

4 клас - гра - квест: " Наша безпека в наших руках", конкурс малюнків на тему: " Безпека життя".

5 клас - година спілкування: " Збережи своє здоров'я і життя".

6 клас - бесіда-інструктаж «Захисти своє життя. Порядок дій у надзвичайних ситуаціях». Створення колажу "Я знаю як поводитись з вогнем".

          7 клас - формування практичних навичок при накладанні пов'язок.

          8 клас – бесіда - інструктаж "Вчимося діяти у надзвичайних ситуаціях", виготовлення пам'ятки безпеки.

          9 клас - вікторина "Цивільний захист".

          10 клас - бесіда-інструктаж " Безпека людини в небезпечних ситуаціях".

          11 клас – година спілкування «Заподіяти, попередити, врятувати – головне завдання Цивільного захисту», бесіда «безпека людини в небезпечних ситуаціях», виготовлення пам’яток.

Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми,виставки плакатів, стінівок, малюнків, практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри.   Були проведені навчальні евакуації ліцею «Покинути заклад освіти» та «Повітряна тривогу» де учні, вчителі та технічні працівники продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

Відбулася зустріч з головним інспектором відділу запобігання надзвичайним  ситуаціям Житомирського району управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області старшим лейтенантом служби цивільного захисту   Мельником К.В. на теми: «Забезпечення пожежної та техногенної безпеки », «Мінна безпека».

 День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь