Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги жителів громади !!!

Дата: 26.04.2024 08:30
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Інформація про намір встановлення тарифів

на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами

з операцією перероблення (відновлення) та

 на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами

з операцією захоронення (видалення)

для ТОВ «Ґрін Бін Україна» по Новогуйвинській територіальній громаді

На виконання вимог наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року за №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», ТОВ «Ґрін Бін Україна» доводить до відома споживачів Новогуйвинської ТГ інформацію про намір здійснити зміну діючих тарифів на послугу з поводження з твердими (змішаними)  побутовими відходами.

Враховуючи повідомлення виконавчого комітету Житомирської міської ради вих.№21/1388 від 01.04.2024 року «Про початок функціонування сміттєпереробного заводу у місті Житомирі з 02.04.2024 року», у зв´язку з введенням в експлуатацію сміттєпереробного заводу у м. Житомир, на виконання рішення Житомирської міської ради №709 від 23.02.2023 року «Про функціонування міського полігону твердих побутових відходів у м. Житомирі та впорядкування поводження з побутовими відходами на території Житомирської міської територіальної громади», враховуючи законодавчі обмеження щодо захоронення (видалення) побутових відходів без попереднього перероблення (відновлення) за наявності такої технології, - операція з захоронення (видалення) побутових відходів має бути замінена на операцію з перероблення (відновлення) побутових відходів.

Тариф на операцію з перероблення (відновлення) твердих побутових відходів сміттєпереробного заводу ТОВ «МС Соціальний Проект» встановлений рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради №28 від 19.01.2022 року «Про погодження інвестиційної програми ТОВ «МС Соціальний проект» та встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (перероблення)».

Таким чином, існує необхідність змінити структуру тарифу на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами ТОВ «Ґрін Бін Україна» для споживачів Новогуйвинської ТГ.

У випадку технологічної перерви в роботі сміттєпереробного заводу та тимчасового неприйняття побутових відходів на перероблення, вивезення зібраних відходів буде здійснюватися на полігон захоронення побутових відходів м. Житомира та до такого об’єму відходів буде застосовується тариф за захоронення (видалення) твердих побутових відходів в замін тарифу на перероблення (відновлення).

Загальний розмір розрахункового тарифу на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами з операцією перероблення (відновлення) та на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами з операцією захоронення (видалення) наведені в табл.1.

Структура планового тарифу на поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами, а саме з операцією перероблення (відновлення) та на послуги з поводження з твердими (змішаними) побутовими відходами з операцією захоронення (видалення), наведені в табл.2.

Вартість та складові тарифу на послуги з вивезення (перевезення) та зберігання (збирання) твердих (змішаних) побутових відходів не змінюються.

Послуги з вивезення (перевезення) та зберігання (збирання) твердих (змішаних) побутових відходів надаються щоденно згідно графіків, послуга з перероблення (відновлення) – з понеділка по суботу, послуга захоронення (видалення) – щоденно.

Діючі тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для ТОВ «Ґрін Бін Україна» встановлені рішенням Виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 17.02.2023 року №688 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами, які надаються ТОВ «Ґрін Бін Україна» на території Новогуйвинської територіальної громади».

Основною причиною необхідності зміни тарифів на послуги є введення в експлуатацію сміттєпереробного заводу у м. Житомир, введення в дію тарифу на перероблення (відновлення) твердих побутових відходів та законодавчі обмеження щодо захоронення (видалення) побутових відходів без попереднього перероблення (відновлення) за наявності такої технології.

 

Таблиці 1,2,3,4

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо наміру ТОВ «Ґрін Бін Україна» здійснити зміну тарифів приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування на електронну адресу: greenbeanzt@gmail.com, або за адресую: 10014, м. Житомир, вул. Басейна, 3, 3-й поверх, тел. +38097-202-20-25

Таблиця № 5

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь