A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Щотижневий дайджест від Новогуйвинського відділу культури, розвитку туризму, молоді та спорту

Дата: 22.04.2024 12:30
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Рубрика «Щотижневий дайджест» знову з вами, дорогі наші читачі. Запрошуємо вас разом згадати, чим жили заклади культури та спорту громади минулого тижня.

Відбулася нарада бібліотечних працівників Новогуйвинської громади, під час якої розглядалися питання роботи з бібліотечним фондом та довідково - бібліографічним апаратом, про нормативно-правові документи в бібліотеці, про культуру поведінки сучасного бібліотекаря, дотримання законодавчих норм у виробничій діяльності, подальше продовження волонтерської, благодійної роботи, проведення майстер-класів, підготовка до проведення запланованих заходів. Також радник голови добровільного пожежного товариства України в Житомирській області Вікторія Поліщук провела для бібліотечних працівників навчання з пожежної безпеки.

17 квітня в с. Соснівка відбулося урочисте відкриття пам’ятної дошки на честь загиблого Захисника України Віталія Коткова.  Церемонія пройшла біля клубу-філії с. Соснівка КЗ «Центр культури та творчості» Новогуйвинської селищної ради. Честь відкрити дошку було надано рідним Героя – батьку, дружині і сестрі, після чого вона була освячена протоієреєм Свято-Михайлівського кафедрального собору отцем Валерієм. Староста Рудня-Городищенського старостинського округу Олександр Рисіч висловив подяку батькам Віталія та зазначив, що він прожив достойне життя справжнього чоловіка, назавжди закарбувавши своє ім’я в людській пам’яті… Депутат Новогуйвинської селищної ради Олександр Медведюк нагадав, що біля приміщення клубу знаходиться меморіал, на якому викарбуване ім’я діда Віталія Коткова, який також загинув в боях за Україну, але під час Другої світової війни… Присутні вшанували пам'ять Віталія Володимировича хвилиною мовчання, віддавши данину самовідданості, силі духу, стійкості та героїзму нашого земляка, а також переглянули відеоролик про його життєвий шлях.

18 квітня у приміщенні Новогуйвинської селищної ради представлено творчу виставку робіт, виготовлених бібліотечними працівниками нашої громади, майстрами народної творчості Марією Коденко  та Тамарою Куник. Запрошуємо всіх відвідати цікаву Великодню виставку, яка буде діяти до 8 травня.

Учасники  любительського об'єднання «Вечірнє натхнення» КЗ «Центр культури та творчості» зустрілися цієї суботи в теплій, дружній атмосфері: читали поезію, співали пісні. Директор будинку культури-філії КЗ ЦКТ с. Іванківці Галина Бондар  презентувала власну поезію, написану про життя в мирній Україні та наше сьогодення.

20 квітня футбольна команда КУ «Новогуйвинська комплексна ДЮСШ» під керівництвом тренера Ігоря Василишина взяла участь у Дев’ятнадцятому Всеукраїнському турнірі «Юні таланти» серед команд 2012/2013 років народження, який відбувся у с. Романівка. Зустрівшись у фіналі з командою СК Бердичів, команда Новогуйвинської ДЮСШ виборола перше місце! Кращим гравцем команди став Артем Максимчук, а Андрія Ломачука визнано кращим воротарем турніру!

20 квітня відзначається Міжнародний день вдячності волонтерам. До цього дня працівники КЗ «Публічна бібліотека» Вікторія Тужикова та Ірина Кришта провели майстер-клас для учнів 6-го класу Новогуйвинського ліцею. Діти сплели 16 патріотичних браслетів, які будуть передані на благодійний  ярмарок. Також в селищі Новогуйвинське відбувся  благодійний концерт за участі творчих колективів  КЗ «Центр  культури та творчості» Новогуйвинської селищної ради, вихованців КЗ «Новогуйвинська музична школа» та Центру позашкілля Новогуйвинської селищної ради. Захід відбувся з метою  підтримки Збройних Сил України.

Незабаром ми відзначатимемо День матері, тож КЗ «Публічна бібліотека» запрошує усіх бажаючих взяти участь у флешмобі до Дня матері «Мамині обійми». Поділіться фотографією зі своєю матусею під хештегом #мамині_обійми2024.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь