A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Семінар-навчання для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома.

Дата: 16.04.2024 09:51
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

Днями в приміщенні комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвиської селищної ради відбувся семінар-навчання для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома.

         Діяльність відділення соціальної допомоги вдома спрямована на підтримання життєдіяльності громадян похилого віку, пенсіонерів, осіб з інвалідністю, громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги.

         Відділенням соціальної допомоги вдома охоплено наданням соціальних послуг усі населені пункти Новогуйвинської селищної ради. Соціальними робітниками відділення надається понад 40 видів соціальних послуг. Основними з яких є:

- оплата комунальних послуг;

- доставка продуктів харчування, медикаментів;

- прання білизни;

- приготування їжі;

- оформлення субсидій;

- прибирання приміщень та інші види соціальних послуг, що надаються згідно індивідуальних планів та укладених договорів.

У ході семінару розглянуто питання діяльності Центру та зміни у діючому законодавстві стосовно надання соціальних послуг. Крім цього, практичним психологом проведено базовий тренінг на тему: «Культура спілкування соціального робітника з отримувачем соціальних послуг». Вивчили важливі аспекти організації роботи з військовослужбовцями та членами їх сімей.  Звернули увагу на питання про виконання регіонального плану заходів щодо повернення дітей, які перебувають в КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків» Житомирської обласної ради до родин або влаштування до сімейних форм виховання, детальніше зупинились на послузі «Патронат над дитиною».

Було підведено підсумки семінару та дано відповіді на запитання учасників семінару.

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» продовжує практику проведення семінарів з питань якісного надання соціальних послуг, запобіганню професійного вигорання, формуванню стресостійкості для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь