Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про надання дозволу на дарування будинку, в якому зареєстрована  малолітня дитина, та земельної  ділянки

Дата: 15.04.2024 13:05
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № _____

 

 

«____» _________ 20__ р.                                                      с-ще Новогуйвинське

 

Про надання дозволу на дарування

будинку, в якому зареєстрована 

малолітня дитина,

та земельної  ділянки

 

 

        Розглянувши заяву та подані документи гр. _______________ про надання йому дозволу на дарування будинку  та земельної   ділянки, площею 0,0459 га, які розташовані за адресою: садівницьке товариство «_________»,______, Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області,  своїй доньці ______________,            _________ р.н., враховуючи, що у цьому будинку зареєстрована малолітня дитина _______________,___________ р.н.,  керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України, виконком Новогуйвинської селищної ради

 

 ВИРІШИВ:

        1. Дозволити гр. П________________ укласти договір        дарування належного йому на праві власності нерухомого майна, а саме: житлового  будинку  (Витяг з Державного реєстру речових  прав   від        ___________р. індексний номер 6___________  (право власності зареєстровано _____________ р.,       номер запису про речове право ____________, реєстраційний номер обєкта нерухомого майна ________________)) та земельної ділянки кадастровий номер 1822055600:01:000:_________ площею 0,0459 га (Витяг з Державного  реєстру речових прав від____________ р., номер відомостей про речове право ___________, реєстраційний номер обєкта нерухомого майна ______________, дата державної реєстрації права власності ___________ р.), які розташовані за адресою: садівницьке товариство «____________», __________, Новогуйвинська селищна рада (Новогуйвинська територіальна громада) Житомирського району Житомирської області,  на ім’я ________________.

 

          2. Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом та земельною ділянкою, малолітня дитина ______________, ____________ р.н., буде мати право на користування житлом та земельною ділянкою.

 

          3. Зобовязати заявника  ________________ здійснити правочин з житлом, земельною ділянкою та протягом одного місяця  надати службі у справах дітей Новогуйвинської селищної ради  копії договорів дарування.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

  Секретар  селищної ради                                                    Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь