Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1583 Про внесення змін до Договору оренди землі, укладеного з ФОП Орел В. М.

Дата: 10.04.2024 14:36
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 1583

 

(сорок четверта  сесія восьмого скликання)

 

 

від “04” квітня 2024 року                                                   с-ще. Новогуйвинське

 

 

Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного з ФОП Орел В. М.

 

   Розглянувши заяву гр. Орел Олександра Віталійовича,  щодо внесення змін до Договору оренди землі №2  від 30.11.2020 р. між Троянівською сільською радою Житомирського району Житомирської області та ФОП Орел Віталій Миколайович, керуючись ст. 12, 93, 120, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”, п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 04.04.2024р.,  селищна рада                           

 

ВИРІШИЛА:

 

      1.  Внести зміни до Договору оренди землі №2 від 30.11.2020 р.  укладеного між Троянівською сільською радою Житомирського району Житомирської області та ФОП Орел Віталієм Миколайовичем, площею 6,7760 га  кадастровий номер 1822087600:01:000:0713, зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права номер запису 39607007 від 03.12.2020 року.

        1)  Замінити сторону договору «Орендодавець» Троянівська сільська рада Житомирського району Житомирської області на Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області;

2) Замінити сторону договору «Орендаря» Фізична особа-підприємець Орел Віталій Миколайович на гр. Орел Олександр Віталійович;

3)  Пункт 2.3. Договору викласти у наступній редакції:

-  На земельній ділянці розміщенні об'єкти нерухомого майна, які належать «Орендарю», на праві власності на дані об’єкти, нежитлові приміщення: вагова; будівля зерноскладу; будівля конюшні; будівля корівника; будівля насосної з башнею Рожновського; будівля курятника, будівля курятника, будівля кузні.

        2. Доручити секретарю селищної ради Ловинюку Олександру Геннадійовичу укласти Додаткову угоду про внесення змін до договору оренди землі  № 2 від 30.11.2020 р.      

        3.  Гр. Орел Олександру Віталійовичу зареєструвати Додаткову угоду про внесення змін до Договору оренди землі, відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”.

4. Доручити відділу земельних ресурсів та екології Новогуйвинської селищної ради замовити витяг із технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та подати на розгляд до чергової сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.   

        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань земельних відносин та екології Новогуйвинської селищної ради.

 

 

Секретар ради                                                              Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь