Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1057 Про надання дозволу на укладання договору-продажу ¼ частки квартири, з одночасним укладанням договору- купівлі ¼ частки квартири від імені малолітньої дитини

Дата: 02.04.2024 11:46
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 1057

 

«27» березня 2024 р.                                                       с-ще Новогуйвинське

 

 

Про надання дозволу на укладання

договору-продажу ¼ частки квартири,

з одночасним укладанням договору-

купівлі ¼ частки квартири

від імені  малолітньої дитини

 

Розглянувши заяву та документи надані гр. _______, яка проживає за адресою: ___________________Житомирського району Житомирської області,  щодо надання  їй дозволу на вчинення правочину (укладання договору купівлі-продажу квартири), від імені її малолітнього  сина _________________ р.н.,         а саме відчуження  ¼   частки квартири, яка належить йому на правах приватної спільної часткової власності (свідоцтво про право власності  видане 27.12.2011 р. Комунальним підприємством «Агроводсервіс» Житомирської районної ради згідно з розпорядженням (наказом) від 20.12.2011 № 4839, Витяг про державну реєстрацію речових прав Комунального підприємства «Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації» Житомирської обласної ради  номер витягу 32876158 від 16.012012, реєстраційний номер 3509774, розташованої за адресою: ___________________ Житомирського району Житомирської області, за умови купівлі квартири, в якій при набутті права власності ¼ частина майна, що є не меншою частиною майна, належної малолітній дитині, що відчужується, буде належати малолітньому _________, за адресою: в__________________ Житомирського району Житомирської області,  керуючись,    ст. ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. ст. 71, 242 Цивільного кодексу України, ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», п. п. 66, 67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №  866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись  ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   враховуючи рекомендації  комісії  з питань захисту прав дитини   від 26 березня 2024  року,  протокол № 5, виконавчий комітет   селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

 1. Надати дозвіл гр. ________________ на укладання договору купівлі-продажу ¼ частини квартири  від імені її малолітнього сина _________, ____________ р.н.,  розташованої за адресою: ________________Житомирського району Житомирської області, з одночасним укладанням договору купівлі-продажу ¼ частини квартири, яка знаходиться за адресою: ________________ Житомирського району Житомирської області.

    

     2. Зобов’язати гр. _________________ після здійснення правочинів, протягом місяця надати до служби у справах дітей Новогуйвинської селищної ради копію договору купівлі-продажу (продаж) квартири, розташованої за адресою: _____________________Житомирського району Житомирської області, та копію договору купівлі-продажу (купівля) квартири, розташованої за адресою: ________________Житомирського району Житомирської області.

 

     3. Попередити батьків, що у разі невиконання ними рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради, служба у справах дітей має право на звернення до суду з метою захисту майнових та житлових прав дитини.

 

   4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти  на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

        

 

Секретар  селищної ради                                                      Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь