Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1509 Про приватизацію комплексу гідротехнічних споруд №1 ставка за межами с. Озерянка Житомирського району Житомирської області шляхом викупу

Дата: 26.03.2024 10:24
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 1509

(сорок третя  сесія  восьмого скликання)

 

 

«20» лютого 2024 р.                                              смт Новогуйвинське

 

 

Про приватизацію комплексу гідротехнічних

споруд №1 ставка за межами с. Озерянка Житомирського

району Житомирської області шляхом викупу

 

 

             Відповідно до статті 18 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про оренду державного та комунального майна», «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Методики оцінки майна, затвердженою постановою КМУ від 10.12.2003 № 1891 (в редакції постанови КМУ від 20.02.19 р. № 224), враховуючи рішення селищної ради «Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2024 році», звернення орендаря ФОП Возніченка П.В. про викуп орендованого згідно договору оренди від 10.11.2022 №13-Н майна та подані ним документи щодо виконаних невід’ємних поліпшень, висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів від 19.02.2024,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Приватизувати об'єкт малої приватизації комунальної власності - комплекс гідротехнічних споруд №1 за адресою: Житомирська обл., Житомирський р-н, територія Новогуйвинської територіальної громади, за межами населених пунктів, комплекс гідротехнічних споруд №1 (колишня Озерянківська с/р), буд. 1 шляхом викупу орендарем фізичною особою-підприємцем Возніченком Петром Васильовичем  з умовою  компенсації орендарю невід’ємних поліпшень шляхом зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації.

Об’єкт малої приватизації розташований на земельній ділянці, загальною площею 45,0057га, кадастровий номер 1822085300:01:000:0465, цільове призначення - для рибогосподарських потреб та орендується фізичною особою-підприємцем Возніченком Петром Васильовичем відповідно до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом  від 01.03.2023.

2. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради:

- організувати проведення конкурсного відбору суб'єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкта малої приватизації;

-    внести  на  затвердження  селищної ради   ціну продажу об’єкта

приватизації  та суму зарахування вартості компенсації орендарю невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації.

        

         3. Забезпечити опублікування цього рішення на офіційному сайті Новогуйвинської селищної ради.

 

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь