Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про виконання КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради програми фінансової підтримки та використання бюджетних коштів

Дата: 15.03.2024 09:45
Кількість переглядів: 46

       Фото без опису

                                                  У К Р А Ї Н А                               ПРОЕКТ

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № _____

 

«____» _________ 2024 року                                                   с-ще Новогуйвинське

 

Про виконання КП «Озерне»

Новогуйвинської селищної ради

програми фінансової підтримки та

використання бюджетних коштів

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення контролю за виконанням комунальними підприємствами фінансових планів, програм фінансової підтримки та використання бюджетних коштів, виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Інформацію комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради про виконання Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «Озерне» та Новогуйвинського ВЖРЕКП Новогуйвинської селищної ради та здійснення внесків до статутного капіталу на 2023-2024 роки» за 2023 рік у частині, виконавцем якої є комунальне підприємство «Озерне» Новогуйвинської селищної ради, та використання ним коштів, виділених з бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади у 2023 році на Програму «Фінансова підтримка комунального підприємства «Озерне» та Новогуйвинського ВЖРЕКП Новогуйвинської селищної ради та здійснення внесків до статутного капіталу на 2023-2024 роки» та Комплексну Програму забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, взяти до відома.

 

2. Винести питання про використання коштів комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на виконання Програми «Фінансова підтримка комунального підприємства «Озерне» та Новогуйвинського ВЖРЕКП Новогуйвинської селищної ради та здійснення внесків до статутного капіталу на 2023-2024 роки» та Комплексної Програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на сесію селищної ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь