A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

6 березня 2023 року у Сінгурівському ліцеї відбулося засідання МК вчителів початкових класів Новогуйвинської селищної ради.

Дата: 11.03.2024 09:11
Кількість переглядів: 63

Фото без опису  Фото без опису

6 березня 2023 року у Сінгурівському ліцеї відбулося засідання МК вчителів початкових класів Новогуйвинської селищної ради.

     Тема засідання: «Діяльнісний підхід до навчання – запорука успіху НУШ. STEM освіта в початковій школі». У роботі засідання взяла участь Лавринюк А.М., директор Сінгурівського ліцею, яка презентувала заклад освіти, зокрема клас безпеки та  сучасну STEM лабораторію.

   Лук’янчук С.В., вчитель початкових класів ліцею, розкрила питання упровадження принципів STEM-освіти в освітньому просторі.

      В ході засідання пройшов «Ярмарок педагогічної майстерності вчителів початкових класів Сінгурівського ліцею». Вчителі ліцею  Юрченко Л.М., Синянос О.В., Моргалюк Г.М. поділилися своїм практичним досвідом використання елементів STEM освіти в педагогічній практиці. На базі STEM лабораторії працюють технічні гуртки. Гуртківці презентували свої власні спроєктовані вироби.

     Знахорчук К.М., соціальний педагог ліцею, провела ефективний майстер-клас «Іграшка, як об’єктний предмет у подоланні ситуативної тривожності у дітей», у ході якого було розглянуто питання щодо психологічно-емоційної підтримки учнів початкових класів в освітньому процесі  в умовах воєнного стану.

    Багінська С.П. здійснила «Екскурс STEM лабораторії», місця реальних і віртуальних навчальних досліджень, спрямованих на підтримку та розвиток STEM-освіти в Україні.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь