Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Інформація про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту Новогуйвинської селищної ради на 2021-2024 роки (за 2023 рік)

Дата: 06.03.2024 11:06
Кількість переглядів: 27

Інформація

про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту

Новогуйвинської селищної ради на 2021-2024 роки

(за 2023 рік)

Комунальна установа «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Новогуйвинської селищної ради у своїй діяльності спрямована на створення необхідних умов для гармонійного виховання, фізичного розвитку, повноцінного оздоровлення, змістовного відпочинку і дозвілля дітей та молоді, самореалізації, набуття навичок здорового способу життя, підготовки спортсменів для резервного спорту.

В установі функціонують такі спортивні секції, як: греко – римська боротьба; дзю-до; шотокан карате - до; бокс; футбол; настільний теніс; легка атлетика; плавання; волейбол; баскетбол.

Платні послуги не надаються.

У 2023 році КУ «Новогуйвинська комплексна ДЮСШ» проводила відбір спортивно – обдарованих дітей, забезпечувала умови для подальшого їх спортивного удосконалення, участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях, забезпечувала розвиток олімпійських, параолімпійських, видів спорту шляхом підтримки дитячого, дитячо-юнацького, резервного спорту. Протягом 2023 року вихованці ДЮСШ взяли участь в 2 обласних змаганнях з настільного тенісу, 1 – з греко-римської боротьби, 2 – з карате, Всеукраїнському турнірі з футболу, 2 Всеукраїнських змаганнях з карате, 2 чемпіонатах міського значення з карате, 2 – з настільного тенісу, 1 турнірі з міні-футболу, благодійному турнірі з плавання.

У вересні 2023 року в ДЮСШ були відкриті відділення з волейболу та баскетболу, які користуються попитом серед населення громади, зокрема, учнівської молоді.

КУ «Новогуйвинська комплексна ДЮСШ» проводила фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботи у місцях масового відпочинку громадян. Зокрема, 28 червня в смт Озерне відбувся благодійний матч з міні-футболу «Куємо Перемогу» до Дня Конституції України, 12 липня – спортивна гра для дітей на свіжому повітрі до Дня селища Новогуйвинське. 29 серпня був організований забіг «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України», приурочений до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Комунальна установа «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Новогуйвинської селищної ради у 2023 році фінансувалася за рахунок місцевого бюджету.

За звітний 2023 рік було профінансовано та витрачено 2 695 122,70  грн.

На оплату праці – 2 015 145,08 грн., нарахування на оплату праці становило – 457 635,00 грн. Витрати на оплату комунальних послуг та енергоносіїв становили – 88 152, 82 грн., а саме, оплата теплопостачання – 73 281,26 грн., оплата водопостачання та водовідведення – 14 871,56 грн.

Окремі заходи по реалізації (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку – 2 170 грн.

Оплата послуг (крім комунальних) в 2023 році становить 415 920 грн.

Витрати на придбання канцелярських товарів, миючих та дезинфікуючих засобів, вогнегасників, спортивного інвентарю та спортивних костюмів, газонокосарки та мотокоси, будівельних товарів, тенісних столів, продукції для нагородження  склали 121 882,66 грн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь