Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новогуйвинська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки   гідротехнічних споруд

Дата: 01.03.2024 12:59
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Новогуйвинська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки   гідротехнічних споруд

                                             

                                            Інформаційне повідомлення

про проведення  конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єкту нерухомого майна Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області

 

1.Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – комплекс гідротехнічних споруд №1  

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Житомирська обл., Житомирський р-н, територія Новогуйвинської територіальної громади, за межами населених пунктів, комплекс гідротехнічних споруд №1 (колишня Озерянківська с/р), буд. 1.

Балансоутримувач об’єкта оцінки – Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для проведення приватизації шляхом викупу з умовою  компенсації орендарю вартості невід’ємних поліпшень шляхом зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації.

Кількість об’єктів необоротних активів (нематериальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком – гребля довжиною 400 м, водоскидна споруда (шлюз-регулятор).

Розмір земельної ділянки - 45,0057га, кадастровий номер 1822085300:01:000:0465, цільове призначення - для рибогосподарських потреб, перебуває в оренді відповідно до договору оренди землі в комплексі з розташованим на ній водним об'єктом  від 01.03.2023.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю – немає.

Замовник робіт з оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Платник робіт з оцінки – орендар ФОП Возніченко П.В.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки майна, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця для оцінки нерухомого майна – 12 000 грн.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – 29.02.2024.

Подібними об’єктами є – гідротехнічні споруди.

 

Звіт про оцінку майна має бути прошитий (прошнурований), пронумерований, скріплений підписом та печаткою суб’єкта оціночної діяльності - суб’єкта господарювання, який провів оцінку.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням 26 сесії Новогуйвинської селищної ради від 02.05.2022 №971(далі Положення).

            До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності - субꜥєкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямком 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією у межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них).

            Для зарахування балів згідно з Положенням будуть враховуватись кваліфікаційні документи оцінювачів, які мають стаж практичної професійної діяльності не менше 5-ти років.

            Претендентам на участь у конкурсі необхідно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається з:

-конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

-документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення);

-підтвердних документів.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

-заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 1 Положення);

-інформація про претендента (згідно з додатком 2 Положення);

- засвідчені копії чинних кваліфікаційних документів оцінювача.

 У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсною комісіє будуть розглядатися пропозиції, в яких строк виконання робіт не перевищує 10 календарних днів після підписання договору та отримання інформації про об’єкт оцінки.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (с-ще Новогуйвинське, вул. Дружби Народів, 5) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 

Конкурс відбудеться 18.03.2024 об 11-00 год. за адресою: вул. Дружби Народів, 5, смт Новогуйвинське, Житомирського району, Житомирської області   (місцезнаходження конкурсної комісії).

Документи на участь у конкурсі приймаються до 12.03.2024 (включно), тел. для довідок: (0412) 48-51-30, електронна адреса замовника конкурсу: arhitektura-zhkh@novoguyvynske-miskrada.gov.ua.

Положення з додатками


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь