Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Обдарована молодь - гордість громади

Дата: 22.02.2024 11:02
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

         На черговій 43 сесії Новогуйвинської селищної ради яка відбулася 20 лютого 2024 року було підтримано та прийнято рішення  «Про внесення доповнень до Цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2021-2025 роки».

        Внесеними доповненнями передбачено  виплачувати обдарованим дітям одноразову грошову винагороду та/або стипендію за особливі досягнення на III, IV етапах Всеукраїнських предметних олімпіад, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, творчих конкурсів/фестивалях; ІІ, ІІІ етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України; інтелектуальних турнірах; спортивних змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів.

    Також  виплачувати одноразову грошову винагороду – премію – педагогічним працівникам, які підготували призерів та переможців обласного та всеукраїнського рівнів різноманітних інтелектуальних, творчих та спортивних олімпіад, конкурсів, змагань.

      Це перший крок, аби відзначити та стимулювати надалі обдарованих школярів громади. Наступним кроком буде затвердження Положення, яким будуть затверджені розміри  виплат обдарованим дітям та педагогічним працівникам. Зазначене Положення доопрацьовується відділом освіти та буде внесено на розгляд чергової сесії.

      Така орієнтована підтримка  стимулюватиме творчу учнівську активність, спрямовану на досягнення високих результатів у навчанні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь