Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання 43 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради

Дата: 22.02.2024 09:14
Кількість переглядів: 128

Фото без опису  Фото без опису

20 лютого 2024 року відбулося чергове засідання 43 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради на якому розглянуто більше 85 рішень, основні з яких:

  • Затвердження звіту про виконання бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади за 2023 рік та внесення змін до бюджету на 2024 рік
  • Внесення доповнень до Цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2021-2025 роки та передбачено кошти на одноразову грошову  винагороду обдарованим дітям та педагогічним працівникамФото без опису
  • Затверджено Програму сприяння та підтримки діяльності Управління Служби безпеки України в Житомирській області на 2024- 2025 роки та передбачено  500 000 грн. на її виконання.
  • На підтримку ЗСУ  Новогуйвинська селищна рада вділила кошти в загальній сумі 22 млн. 600 тис. грн.   для придбання необхідного їм матеріально-технічного обладнання. Фото без опису
  • Внесено  зміни до Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, в частині збільшення сум допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення, травму під час виконання обов’язків військової служби  в період з 24.02.2022, а також  підвищено розмір виплат на поховання загиблих (померлих) захисників під час військової  агресії рф. Загальна сума становить 1,5 млн.грн.
  • Депутатами підтримано виплату надбавки освітянам громади за престижність педагогічної праці у розмірі 30% посадового окладу (ставки заробітної плати). Їх загальна сума становить 10 949 391,00 грн.
  • Надано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисних  документацій по:

-🏗️ капітальному ремонту внутрішньої системи вентиляції протирадіаційного укриття Сінгурівського та Троянівського ліцеїв.

-🏗️ капітальному ремонту їдалень (харчоблоків)  Новогуйвинського, Троянівського та Сінгурівського ліцеїв.

- 🏗️ благоустрою Алей слави полеглим Героям  в селах Глибочок, Вертокиївка,  Озерянка.

Фото без опису  Затверджено протокол аукціонної комісії та умови продажу об’єкта малої приватизації - незавершеного будівництва (готовність 15%) в селищі Новогуйвинське, вул. Миру 9-г.

        Затверджено детальні плани території земельних ділянок.

Фото без опису  Затверджено Угоду про співпрацю та партнерство між Житомирською міською територіальною громадою та Новогуйвинською селищною територіальною громадою, метою якої є співпраця сторін на засадах партнерства, спрямована на виконання заходів національного спротиву, захист країни в умовах збройної агресії, підвищення ефективності цивільно-військового співробітництва, забезпечення запитів на FPV- дрони підрозділів ЗСУ, інших військових формувань.

Разом з тим розглянуто блок земельних питань та інші проекти рішень, з якими більш детально можна ознайомитись на офіційному сайті громади.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь