Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

12 лютого в приміщенні будинку культури-філії смт Новогуйвинське відбулася підсумкова нарада працівників культури Новогуйвинської громади

Дата: 12.02.2024 15:34
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Участь у нараді взяла заступник Новогуйвинського селищного голови Тетяна Парфентієва, яка ознайомила присутніх з цікавими грантовими проєктами, реалізованими в європейських країнах.

Керівники закладів культури прозвітували про роботу у 2023 році. Директори КЗ «Центр культури та творчості» Олена Назарчук,  КЗ «Публічна бібліотека» Тамара Підпокровна, КЗ «Новогуйвинська музична школа» Вероніка Поліщук підбили підсумки роботи закладів та їхніх філій, розповіли про здобутки та проблемні питання, які потребують вирішення, а також наголосили на тому, що працівники культури об’єднали свої зусилля та спрямували їх на допомогу бійцям Збройних Сил України, організовуючи благодійні концерти та ярмарки-продажі та долучаючись до волонтерської діяльності.

Також присутні ознайомилися з інструкцією по заходам безпеки при виявленні сторонніх предметів, які можуть бути використані для наведення (позначення) потенційних об’єктів ураження.

Підводячи підсумки наради, начальник відділу культури, розвитку туризму, молоді і спорту Новогуйвинської селищної ради Оксана Поплавська наголосила, що під час війни слід шукати сучасні форми роботи, модернізовувати заходи, вчитись по-новому мислити та вдосконалюватись, адже це сприяє тому, щоб залишатись потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо!

Тримаймо культурний фронт громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь