Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№28-ОД Про скликання чергової 43 сесії Новогуйвинської селищної ради

Дата: 09.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

У К Р А Ї Н А           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 «09» лютого 2024 р.               смт Новогуйвинське                 №28-ОД

 

Про скликання  чергової  43 сесії

Новогуйвинської селищної ради

 

          Відповідно до  ст. 42, 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

          1.  Скликати чергову 43 сесію Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, пленарне засідання якої провести 20 лютого 2024 року о 10 годині 00 хвилин у залі засідань селищної ради, за адресою: вул. Дружби Народів, б.5,    смт. Новогуйвинське.

 

          2. На сесію внести наступні питання:

  1. Про затвердження Програми сприяння та підтримки діяльності Управління Служби безпеки України в Житомирській області на 2024-2025 роки.
  2. Про затвердження Програми «Безпечне та якісне харчування дітей у закладах освіти Новогуйвинської селищної ради на 2024-2027 роки».
  3. Про затвердження Програми розвитку міжнародного співробітництва та партнерства Новогуйвинської територіальної громади.
  4. Про затвердження переліку базової мережі закладів культури Новогуйвинської селищної територіальної громади.
  5. Про затвердження нової структури та штатної чисельності працівників Комунального закладу «Центр культури та творчості» Новогуйвинської селищної ради.
  6. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, у новій редакції.
  7. Про затвердження Угоди про співпрацю  та партнерство між Житомирською  міською територіальною громадою та  Новогуйвинською селищною  територіальною громадою.
  8. Про затвердження Програми організації громадських та інших робіт тимчасового характеру на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2024-2025 роки. 
  9. Про затвердження Порядку використання  коштів для часткової компенсації  фізичним  особам, які зареєстровані на території Новогуйвинської селищної ради, вартості безпілотних літальних апаратів та  безпілотних авіаційних комплексів.
  10. Про внесення змін до   Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації  на період до 2025 року в населених пунктах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району   Житомирської області.
  11. Про внесення змін до Програми  забезпечення територіальної оборони на 2023-2025 роки та передачу майна.
  12. Про внесення змін до Комплексної програми профілактики злочинності: «Безпечна громада» Новогуйвинської територіальної громади на 2021-2025 роки.
  13. Про внесення змін до Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021-2025 роки.
  14. Про  внесення змін до Меморандуму про співпрацю у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі між Новогуйвинською селищною радою  Житомирського району Житомирської області та Центром надання соціальних послуг Березівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.
  15. Про затвердження Актів приймання передачі окремого індивідуально визначеного майна, актів приймання – передачі основних засобів, актів приймання – передачі запасів протягом 2022-2023 рр.
  16. Про затвердження Актів приймання передачі окремого індивідуально визначеного майна протягом 2023 року.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації
  18. Про затвердження проєктно-кошторисної документації
  19. Про постановку на баланс об’єктів благоустрою.
  20. Про доповнення новими видами діяльності  та внесення змін до Статуту Новогуйвинського  виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного  комунального підприємства і затвердження Статуту у новій редакції.
  21. Про внесення змін до Положення про порядок передачі квартир (будинків), житлових приміщень гуртожитків у власність громадян на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  22. Про затвердження протоколу аукціонної комісії та умов продажу об’єкта малої приватизації – незавершеного будівництва (готовність 15%) в смт Новогуйвинське, вул. Миру 9-г.
  23. Про включення об’єкта нерухомого майна до Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2024 році.
  24.  Про приватизацію комплексу гідротехнічних споруд №1ставка за межами с. Озерянка Житомирського району Житомирської області шляхом викупу.
  25. Про затвердження детального плану території земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, в с. Двірець, Житомирського району, Житомирської області.
  26. Про затвердження детального плану території земельної ділянки за адресою: пров. Бердичівський, 36, с. Пряжів, Житомирського району, Житомирської області.
  27. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  28. Про затвердження детального плану території смт Новогуйвинське, вул. Миру, Житомирського району, Житомирської області.
  29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв).
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікатів на право на земельну частку (пай).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Євтухову О. О.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Медведюку О. В.
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр. Лихотворику О. М., гр. Романюку О. В.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та передачу в оренду земельної ділянки ФГ «Зелена поляна».
  35. Про надання дозволу ТОВ «ВЕРТОКИЇВКА-ХМІЛЬ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під громадськими сіножатями та громадськими пасовищами за межами с. Озерянка.
  37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду.
  38. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності за межами с. Вишневе.
  40. Про надання дозволу ФГ “ЗЕЛЕНА ПОЛЯНА” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  41. Про надання дозволу ТОВ «ПЕРЛИНА ОЗЕРЯНКИ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  42.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою зміни цільового призначення.
  43.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та передачу в оренду земельної ділянки ФГ «АГРОСОЛІД ГРУП».
  44.  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території Новогуйвинської селищної територіальгої громади.
  45. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та передачу в оренду земельної ділянки ПрАТ «ВФ Україна».
  47. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Джигорі Г. К.
  48. Про внесення змін до договорів оренди землі, укладених з ТОВ СП «НІБУЛОН».
  49.  Про відмову у наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  50. Про затвердження ФГ “АЛЕКС-АГРО” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв).
  51. Про затвердження ПП “ГЛИБОЧАНСЬКЕ-ОСМВ” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв).
  52. Про затвердження ФГ “ЗЕЛЕНА ПОЛЯНА” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду невитребуваних земельних часток (паїв).
  53. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства гр. Михайловського А.Е.
  54. Про надання дозволу ФГ “АЛЕКС-АГРО” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними польовими дорогами.
  55. Про надання дозволу ФГ “АЛЕКС-АГРО” на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв).
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Райській О. Г.
  57. Про вжиття заходів щодо ідентифікації самозалісених земельних ділянок комунальної власності на території Новогуйвинської селищної ради
  58. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція приміщень будівлі Вертокиївської ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: вул. Дружби, 54-а, с. Вертокиївка, Житомирський район, Житомирська область» (коригування).
  59. Про внесення змін у рішення 39 сесії восьмого скликання Новогуйвинської селищної ради від 26.09.2023 року №1378.
  60. Про делегування повноважень Відділу освіти селищної ради.
  61. Про внесення змін у назву та надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації.
  62. Про затвердження передавального акту комунального закладу «Центр позашкілля Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області у зв’язку з його реорганізацією шляхом приєднання  до  Міжшкільного ресурсного центру.
  63. Про закріплення шкільних автобусів за Міжшкільним ресурсним центром.
  64. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
  65. Про затвердження норм витрат пального  на шкільні автобуси.
  66. Про затвердження Програми перевезення учнів, дітей та педагогічних працівників закладів освіти громади на 2024-2027 роки.
  67. Про затвердження маршрутів руху  шкільних автобусів на території  Новогуйвинської селищної ради.
  68. Про надання дозволу на коригування проєктно-кошторисної документації.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації.
  70. Про внесення змін до структури і штатної чисельності комунального закладу «Міжшкільний ресурсний центр Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  71. Про внесення доповнень до Цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2021-2025 роки.
  72. Про внесення змін до структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату та її виконавчих органів.
  73. Про внесення змін до Програми  забезпечення та захисту прав дітей  на 2021-2025 роки.
  74. Про затвердження звіту про виконання бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади за 2023 рік.
  75. Про внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  76. Різне.

 

  1. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.
  2. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради забезпечити доведення інформації про скликання сесії до депутатів селищної ради та мешканців територіальної громади.
  3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар селищної ради                                                    Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь