Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету з питань ведення  у селищній раді погосподарського обліку

Дата: 09.02.2024 13:42
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

                                             УКРАЇНА                           ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

           РІШЕННЯ № ____

«___» _________ 2024р.                                                        смт Новогуйвинське

 

Про внесення змін до рішень виконавчого

комітету з питань ведення  у селищній раді

погосподарського обліку

 

           Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», «Про офіційну статистику», «Про особисте селянське господарство», Інструкцією з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженою наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016р. № 56 (зі змінами), Порядком обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами, затвердженим наказом Міністерства  економічного розвитку і торгівлі України від 14.04.2017р. № 572 (зі змінами), наказом Державної служби статистики України від 24.11.2015р. №340 «Про затвердження типових форм первинної облікової документації для сільських, селищних та міських рад», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         Внести зміни у рішення виконавчого комітету селищної ради  від 08.12.2023р. №917 «Про ведення у селищній раді погосподарського обліку та  перезакладення документів погосподарського обліку», зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету селищної ради від 18.01.2024р. № 963, а саме:

 

  1. У пунктах 2 та 8 рішення смт змінити на селище.

 

  1. Доповнити рішення пунктами 2-1, 7-1 та 8-1 наступного змісту:

        «2-1. Впровадити з 2024 року ведення погосподарського обліку у селищі Новогуйвинське та селищі Озерне Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області та завести книги погосподарського обліку у  селищах Новогуйвинське та Озерне на 2024 – 2028 роки.

          7-1. Покласти повноваження щодо ведення погосподарського обліку у селищі Новогуйвинське відділ земельних ресурсів та екології селищної ради та уповноважити відділ земельних ресурсів та екології селищної ради видавати довідки відповідно до повноважень.

         Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території селища Новогуйвинське  головних спеціалістів відділу земельних ресурсів та екології селищної ради СМІРНОВУ Олену Миколаївну та  ДУБІНЕЦЬ Олесю Василівну.

 

          8-1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території селища Озерне (Озерненський старостинський округ), старосту ВІВДЕНКА Олександра Олександровича і діловода ДІЖЕЧКУ Ольгу Володимирівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.»

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                          Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь