Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

З дати відкриття Центру надання адміністративних послуг Новогуйвинської громади минуло 2 роки

Дата: 16.01.2024 12:23
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

       14.01.2024 року минуло 2 роки з дати відкриття оновленого ЦНАП в Новогуйвинській громаді, який результативно взаємодіє з різними суб’єктами надання адміністративних послуг. Станом на сьогодні у Центрі мешканці громади можуть отримати понад 250 адміністративних послуг. Протягом 2023 року адміністраторами ЦНАП надано 8 тис. адміністративних послуг  суб’єктам звернень та більше 12 тис. консультацій, в тому числі в телефонному режимі та засобами інтернет зв’язку, що на 30 % більше у порівнянні з 2022 роком. До місцевого бюджету від наданих адміністративних послуг надійшло понад 150 тис.грн.

      У зв’язку з продовженням дії воєнного стану в Україні, працівниками ЦНАП постійно здійснюється консультування та прийом документів з питань реєстрації внутрішньо переміщених осіб та компенсації виплат на проживання внутрішньо переміщених осіб .

           У вересні 2023 року в ЦНАП встановлено обладнання закуплене селищною радою для надання послуг з оформлення та видачі паспортів громадянина України у формі ID картки  та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Даними послугами скористались більше 200 мешканців громади та інших громад.

           З жовтня 2023 року відновлено надання послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану громадян, а саме первинна реєстрація народження, шлюбу, смерті.

ЦНАП продовжує активну співпрацю зі спеціалістами Пенсійного фонду України та КП «Житомирське обласне бюро технічної інвентаризації», які щомісяця здійснюють виїзний прийом громадян у приміщенні ЦНАПу (за окремим графіком).

        В межах функцій, покладених на ЦНАП, планується продовжувати роботу в напрямі розширення спектру послуг, що надаються через Центр, а також щодо поліпшення якості їх надання.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь