Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Черговий дайджест новин культури та спорту Новогуйвинської громади.

Дата: 12.01.2024 14:34
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

     Пропонуємо вашій увазі черговий дайджест новин культури та спорту Новогуйвинської громади.

        8 січня працівники культури Новогуйвинської громади взяли участь в занятті з протимінної безпеки, яке провели працівники консультаційного центру Житомирського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області. Старший лейтенант служби цивільного захисту К. Мельник детально розповів про види боєприпасів, їхні вибухові властивості та показав на 3Д-макетах особливості їх ідентифікації.

        В закладах культури громади тривала гурткова робота. Цього тижня на занятті гуртка «Сонячні промінчики» бібліотеки-філії с. Троянів дівчатка виготовили аплікацію «Снігурі  прилетіли». Учасники театральної студії Катерини Джоджек КЗ «Центр культури та творчості» активно вдосконалювали свої акторські здібності та здобували нові знання.

        11 січня працівники КЗ «Публічна бібліотека» та бібліотек-філій долучилися до онлайн-презентації «Бібліотеки Берліна: інновації та утопії» від учасників проєкту «Бібліотека-місце сили!».

      Також в четвер вихованки КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» взяли участь змаганнях з волейболу серед дівчат серед закладів загальної середньої освіти Новогуйвинської селищної ради, які пройшли на базі Новогуйвинського  ліцею імені Сергія Процика.

      12 січня в закладах культури громади відбулися заходи до Дня українського політв’язня: книжкові виставки, інформаційне досьє, година спомину, альманах пам’яті, урок мужності…

           Бібліотечні працівники громади почали підготовку до відзначення Дня Соборності України. КЗ «Публічна бібліотека» підготував для читачів чарівний кошик, в який запрошує класти побажання для нашої країни та відповіді на запитання «Що для мене Україна?».

         Завершився конкурс на кращу патріотичну новорічну іграшку, який організував відділ культури, розвитку туризму, молоді і спорту Новогуйвинської селищної ради Відділ культури, розвитку туризму, молоді і спорту Новогуйвинської СР. Беззаперечним переможцем за результатами голосування читачів нашої сторінки стала робота Насті Севрук, за яку проголосували 102 людини! Друге місце отримала робота Михайла Осадчого, яка набрала 53 голоси. І почесне третє місце посіла робота бібліотекаря бібліотеки-філії с. Вертокиївка КЗ «Публічна бібліотека» Тетяни Лихотворик (29 голосів). Незабаром переможці отримають приємні призи від відділу культури, розвитку туризму, молоді і спорту.

             До зустрічі наступного тижня!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь