Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Завершуємо робочий тиждень хорошими новинами культури та спорту!

Дата: 05.01.2024 15:04
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

               Завершуємо робочий тиждень хорошими новинами культури та спорту!

29 грудня, напередодні Нового року, відділ культури, розвитку туризму, молоді і спорту Новогуйвинської селищної ради організував поїздку до театру для учасників театральної студії Катерини Джоджек КЗ «Центр культури та творчості». Діти відвідали виставу «Фантастична Мері» Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І. А. Кочерги і із задоволенням поринули в магічний світ казки-фентезі. Сподіваємося, що ця поїздка надихне наших юних акторів на нові ідеї та плідну роботу в студії і вони ще не раз порадують нас власними прекрасними виставами.

30 грудня в м. Баранівка відбувся Новорічний турнір з настільного тенісу серед вихованців ДЮСШ Житомирської області на підтримку Збройних Сил України. В турнірі взяли участь 48 дітей. Команда КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Новогуйвинської селищної ради на чолі з тренером-викладачем Юліаною Грігоровою досягнула високих результатів: І місце - Шимановська Зоряна серед дівчат 2012 р. і молодше; І місце - Форисюк Катя в змаганні на міні столі; ІІ місце - Форисюк Катя - Лихотворик Маша в парному розряді серед дівчат 2009 р. і молодше; ІІІ місце - Теслюк Іванна серед дів. 2012р. і молодше. Вітаємо наших спортсменів з достойним завершенням спортивного року!

1 січня в бібліотечних закладах громади відбулися заходи з нагоди 115-річчя від дня народження Степана Бандери: історична година «Ім'я, що стало символом боротьби за незалежність України», виставка портрет «Степан Бандера: людина і міф», інформаційна сторінка «Степан Бандера - борець за волю України» тощо.

4 січня в бібліотеці-філії смт Новогуйвинське відбулося чергове засідання творчого клубу «За покликом душі». Учасники клубу працювали над виготовленням окопних свічок, плетінням кікімори, нарізанням смужок для маскувальної сітки, а також  взяли участь у літературній годині «Листи у вічність», присвяченій річниці від дня народження Василя Стуса. Засідання клубу відвідали представники Житомирської районної військової адміністрації в рамках інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я».

Працівники та відвідувачі бібліотечних закладів взяли участь в акції «Стус величний і вічний», організованій КЗ «Публічна бібліотека» Новогуйвинської селищної ради.

Бібліотечні та клубні працівники громади забезпечували корисне дозвілля дітей пі час канікул. Юні читачі та бібліотекар бібліотеки-філії с. Іванківці, працівники будинку культури-філії с. Іванківці займались виготовленням окопних свічок для наших воїнів, які стоять на захисті держави. Юні читачі бібліотеки-філії с. Вертокиївка долучилися до плетіння маскувальних сіток, а в бібліотеці-філії с. Головенка відбувся захід «Канікули в бібліотеці», пі час якого діти малювали, грали, читали, відпочивали і навіть побували в ролі бібліотекаря. Учасниці гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Сонячні промінчики» бібліотеки-філії с. Троянів виготовили гарні подарункові скриньки, в які можна покласти невеличкий подаруночок. В бібліотеці-філії с. Сінгури проведений конкурс малюнків «Зимова казка».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь