Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№953 Про надання дозволу на укладання спадкового договору на поділ житлового будинку, у якому зареєстровані малолітні діти

Дата: 28.12.2023 10:17
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 953

 

«21» грудня 2023 р.                                                         смт Новогуйвинське

 

Про надання дозволу на укладання

спадкового договору на поділ

житлового будинку, у якому

зареєстровані малолітні діти

 

 

         Розглянувши заяви та подані документи гр. _____________ та гр. _______________ про надання дозволу гр. ________________на укладання договору про поділ успадкованого будинку (свідоцтво про право на спадщину за заповітом від 15.08.2008 року, зареєстрованого в реєстрі за № 4- 545), який розташований за адресою: ___________________ Житомирський район Житомирська область, враховуючи, що у цьому будинку зареєстровані малолітні діти: __________________, ____________ року народження, П_________, ____________ року народження, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.17,18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 71 Цивільного кодексу України, ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст. 177 Сімейного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

         1. Дозволити гр. ____________ укласти договір про поділ успадкованого житлового будинку належного йому на праві приватної спільної часткової власності на нерухоме майно 1/2 частки, а саме: житлового будинку (витяг про реєстрацію на право власності на нерухоме майно від 02.09.2008 року, номер витягу 20088198 та  свідоцтво про право на спадщину за заповітом від 15.08.2008 року, зареєстрованого в реєстрі за № 4-545), який розташований за адресою: _____________ Житомирський район Житомирська область.

         2.  Взяти до відома інформацію про те, що у результаті здійснення правочину з житлом малолітні діти ___________, ___________ року народження, та ___________,_____________ року народження, будуть мати право на користування житловою площею.

        3. Рекомендувати заявнику _______________ здійснити правочин з житлом протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування.

       4. Контроль за виконанням рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

Секретар  селищної ради                                   Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь