Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1464 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) під існуючими енергетичними об’єктами за межами населених пунктів Новогуйвинської селищно

Дата: 25.12.2023 11:37
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

УКРАЇНА                                             

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ №1464

( сорок перша сесія восьмого скликання)

 

 

«18»  грудня 2023 року                                                    смт. Новогуйвинське

 

Про надання дозволу на розробку

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі на (місцевості)

під існуючими енергетичними об’єктами

за межами населених пунктів

Новогуйвинської селищної ради

 

          Розглянувши клопотання АТ «Житомиробленерго» про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (14.02) під енергетичними об’єктами: ПС 35/10 кВ «Головенка» площею 0,1144 га. (згідно Державного акта на право постійного користування землею серія I-ЖТ №002209), ПС 35/10 кВ «Рудня-Городище», база Рудня-Городищенської МД площею 0,3859 га. (згідно Державного акта на право постійного користування землею серія I-ЖТ №001950) за межами населених пунктів Новогуйвинської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області керуючись статтями 12, 20, 92, 116, 122, 123, 125, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 14.12.2023р.,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл АТ «Житомиробленерго» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (14.02) під енергетичними об’єктами, а саме:

-  ПС 35/10 кВ «Головенка» площею 0,1144 га. (згідно Державного акта на право постійного користування землею серія I-ЖТ №002209), за межами населених пунктів Новогуйвинської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області.

- ПС 35/10 кВ «Рудня-Городище», база Рудня-Городищенської МД площею 0,3859 га. (згідно Державного акта на право постійного користування землею серія I-ЖТ №001950) за межами населених пунктів Новогуйвинської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області.

2. Рекомендувати АТ «Житомиробленерго» звернутись до суб’єктів господарювання, які є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та подати на розгляд та затвердження до чергової сесії селищної ради.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань земельних відносин та екології Новогуйвинської селищної ради.

 

 

 

 

     Секретар ради                                                     Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь