Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новини культури та спорту громади за тиждень

Дата: 15.12.2023 14:30
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Як завжди у п'ятницю розповідаємо про новини культури та спорту громади за тиждень.

      08-10 грудня команда КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» взяла участь у відкритому чемпіонаті КУ «ДЮСШ №2» Луцької міської ради з тенісу настільного. Вихованці Юліани Грігорової показали непогані результати та набули новий досвід.

      09-10 грудня в смт Хорошів пройшов чемпіонат Житомирської області з шотокан карате-до С.К.І.Ф. серед дорослих, юніорів, юнаків та дітей, ініційований тренером з шотокан карате-до, майстром спорту міжнародного класу Олегом Мерлушкіним за підтримки КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Новогуйвинської селищної ради. Участь в змаганнях взяли 150 спортсменів з Житомирської, Київської та Вінницької областей та м. Коростеня. Вихованці «Новогуйвинської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи» показали всю свою майстерність, спритність та силу і вибороли 12 золотих, 9 срібних та 6 бронзових медалей.

    10 грудня в бібліотечних закладах громади пройшли правовий екскурс, інформаційний мікс та інформаційний огляд до Дня прав людини.

    12 грудня в КЗ «Новогуйвинська музична школа» відбувся академконцерт учнів класу викладачів фортепіано Т. Токаревої і О. Рогальської.

     13 грудня в смт Новогуйвинське відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, участь у якому взяли ліквідатори, члени їх сімей, голова Житомирської райдержадміністрації Ю. Тарасюк, працівники Новогуйвинської селищної ради. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих під час аварії на Чорнобильській АЕС та поклали квіти до пам`ятного знаку померлим учасникам – ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в закладах культури громади пройшли інформаційні хвилини, уроки пам’яті, виставки-спомини. В КЗ «Публічна бібліотека» відбулася презентація літератури, присвяченої Чорнобильській трагедії та розповідь про учасників ліквідації аварії.

       15 грудня до бібліотеки-філії с. Сінгури  завітали учні перших класів Сінгурівського ліцею. Діти взяли участь у пізнавально-оглядовій екскурсії «Чарівний світ книги», мета якої - залучити учнів до читання книг, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливо ставитися до неї.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь