Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів

Дата: 15.12.2023 10:44
Кількість переглядів: 134

Фото без опису  Фото без опису

       14 грудня 2023 року незважаючи на постійні повітряні тривоги, члени постійної комісії змогли провести засідання комісії з питань планування бюджету та фінансів селищної ради в укритті та розглянути важливі питання громади.

     Члени постійної комісії опрацювали 17 питань порядку денного: погодили затвердження проєктно-кошторисних документацій по закладах освіти селищної ради, розрахункові тарифи на надання платної соціальної послуги догляду вдома комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Новогуйвинської селищної ради у 2024 році, внесення змін до програм фінансової підтримки КНП «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної  допомоги» на 2023 рік, план  роботи Новогуйвинської селищної  ради на  2024 рік та внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2023 рік.

           Також депутати розглянули та одноголосно рекомендували затвердити  на черговій 41 сесії селищної ради ряд програм:

  • Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки
  • Програму поводження з безпритульними тваринами на території Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області на період 2024-2026 рр.
  • Програму  фінансової підтримки комунального  некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня»  Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік
  • Програму розвитку та фінансової підтримки комунального  некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної  допомоги»  Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік.

       Надважливим питанням порядку денного було погодження проекту рішення «Про бюджет Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2024 рік». В ході його обговорення депутати отримали вичерпні відповіді на свої запитання та одноголосно рекомендували проект рішення про бюджет громади на 2024 рік на затвердження сесією.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь