Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 917 Про ведення у селищній раді погосподарського обліку та перезакладення документів погосподарського обліку

Дата: 12.12.2023 10:40
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ № 917

 

«08» грудня 2023 року                                                        смт Новогуйвинське

 

Про ведення у селищній раді

погосподарського обліку

та перезакладення документів

погосподарського обліку

 

        Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про офіційну статистику», «Про особисте селянське господарство», Інструкцією з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженою наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016р. № 56 (зі змінами), Порядком обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами, затвердженим наказом Міністерства  економічного розвитку і торгівлі України від 14.04.2017р. № 572 (зі змінами), наказом Державної служби статистики України від 24.11.2015р. №340 «Про затвердження типових форм первинної облікової документації для сільських, селищних та міських рад», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Провести у 2024 році перезакладку документів погосподарського обліку на території Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області шляхом заведення нових книг погосподарського обліку на 2024 – 2028 роки у селах: Вертокиївка, Вишневе, Волиця, Гай, Глибочок, Головенка, Городище, Двірець, Залізня, Іванківці, Крути, Озерянка, Павленківка, Пряжів, Роздольне, Рудня-Городище, Ружки, Сінгури, Соснівка, Ставецьке, Троянів.

 

  1. Впровадити з 2024 року ведення погосподарського обліку у смт Гуйва  Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області та завести книги погосподарського обліку у смт Гуйва на 2024 – 2028 роки.

 

  1. Встановити, що погосподарський облік ведеться на паперових носіях  по кожному селу громади та по смт Гуйва за формами первинної облікової документації та порядку ведення обліку особистих селянських господарств, визначеними центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері статистики.
  2. Присвоїти населеним пунктам та іншим поселенням на території громади наступні порядкові номери у межах Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області, згідно з додатком 1.

 

  1. Погосподарський облік  ведеться на  всі об’єкти погосподарського обліку (домогосподарство, домоволодіння, землеволодіння), у тому  числі на пустуючи будинки, новобудови та всі земельні ділянки.

 

  1. Затвердити  форму книги погосподарського обліку у Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області на 2024-2028 роки, згідно з додатком 2.

 

  1. Затвердити  форму алфавітної книги домогосподарств у Новогуйвинській селищній територіальній громаді Житомирського району Житомирської області на 2024-2028 роки, згідно з додатком 3.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території смт Гуйва (Гуйвинський старостинський округ), старосту ГОНЧАРЕНКО Зою Григорівну і діловода МАЛІНОВСЬКУ Наталію Володимирівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Вертокиївка, Городище та Іванківці (Вертокиївський старостинський округ), старосту ГУРКІВСЬКУ Валентину Броніславівну і діловода МОРГАЛЮК Світлану Миколаївну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Головенка та Залізня (Головенківський старостинський округ)? старосту АВРАМЧУКА Олександра Олександровича і діловода КОСТРУБУ Анну Євгеніївну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Глибочок та Крути (Глибочанський старостинський округ), старосту РИСІЧА Олександра Миколайовича і діловода НЕПОДОБНУ Олену Іванівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Озерянка, Павленківка та Ружки (Озерянківський старостинський округ), старосту ЛИХОТВОРИК Наталію Тимофіївну і діловода БОНДАРЧУК Олену Миколаївну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Волиця та Пряжів (Пряжівський старостинський округ), старосту ДАВИДОВСЬКОГО Юрія Францовича і діловода ЛИХОСТУП Тетяну Михайлівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Гай, Роздольне, Рудня-Городище та Соснівка (Руднє-Городищенський старостинський округ), старосту РИСІЧА Олександра Миколайовича і діловода ПУХАЛЬСЬКУ Сніжану Анатоліївну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Вишневе, Двірець та Сінгури (Сінгурівський старостинський округ), старосту ШИКЕРУ Олега Івановича і діловода СТЕЛЬМАХ Катерину Олександрівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Призначити уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території сіл Троянів та Ставецьке (Троянівський старостинський округ), старосту БІЛЕУША Миколу Івановича і діловода ІГНАТЕНКО Людмилу Михайлівну та уповноважити їх видавати довідки відповідно до повноважень.

 

  1. Уповноважити відділ земельних ресурсів та екології Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області подавати відповідну звітність з питань повноважень відділу.

 

  1. Уповноважити відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області подавати відповідну звітність з питань повноважень відділу.

 

  1. Уповноваженим особам селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території відповідних населених пунктів громади, у встановлені терміни подавати відділу земельних ресурсів та екології та відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради визначену звітністю інформацію для її узагальнення та подання звітів за відповідними галузевими напрямками.

 

  1. Керівникам виконавчих органів та структурних підрозділів селищної ради забезпечити взаємодію управлінь, відділів та служб селищної ради із уповноваженими особами селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку та здійснюють заходи з ведення погосподарського обліку на території громади.

 

  1. Контроль за порядком та станом ведення і зберігання книг погосподарського обліку, внесення їх до відповідних описів справ для подальшої передачі на державне зберігання здійснює відділ діловодства селищної ради.

 

  1. Обов’язок щодо зберігання книг погосподарського обліку, у т.ч. тих, строк дії яких  закінчився,  до передачі їх на державне зберігання, покладається на уповноважених осіб селищної ради, які відповідають за ведення погосподарського обліку у відповідних населених пунктах.

 

  1. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету селищної ради від 28.01.2021р. № 23 «Про покладання обов’язків щодо вчиненнядій із ведення погосподарського обліку та видачу довідок», від 15.04.2021р. № 122  «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 28.01.2021 №23» та від 20.05.2021р. № 137 «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 28.01.2021 №23».

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами селищної ради Тамару ПОДОРОЖНУ.

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь