Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Підсумки тижня !!!

Дата: 08.12.2023 13:19
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 Дорогі друзі, традиційно по п’ятницях підбиваємо підсумки робочого тижня! А цей тиждень був дуже багатий на події!

2 грудня вихованці тренера з настільного тенісу Юліани Грігорової КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Новогуйвинської селищної ради взяли участь у відкритій першості ФОК з тенісу настільного. Участь у змаганнях взяли юнаки та дівчата 2009 року народження та молодші. Високі результати показали Борисова Вікторія - 2 місце, Форисюк Катерина - 2 місце, Борисова Яна - 3 місце.

2 грудня в с. Глибочок за ініціативи відділу культури, розвитку туризму, молоді і спорту Новогуйвинської селищної ради, працівники культури Новогуйвинської громади об’єдналися в благодійному концерті та ярмарку на підтримку ЗСУ. Пісня, мелодія, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх жителів сіл Глибочок і Крута, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги! Виступи зразкового хореографічного колективу «Посмішка» і народного вокального ансамблю «Джерела» КЗ «Центр культури та творчості» вдячна публіка приймала бурхливими оплесками. А особливо щемливо звучали пісні у виконанні працівників будинку культури-філії с. Глибочок Олександра Гулія та Оксани Димчук, присвячені їхнім синам – воїнам ЗСУ, які наразі несуть службу на передовій. Завдяки невтомним бібліотечним працівникам КЗ «Публічна бібліотека» та бібліотек-філій у фойє будинку культури відбувся ярмарок-продаж домашньої випічки. Кожна зібрана гривня з суми 7 313 грн. була передана на потреби захисників села Глибочок.

4 грудня в КЗ «Новогуйвинська музична школа» Новогуйвинської селищної ради відбувся тематичний урок викладача класу музично-теоретичних дисциплін Тетяни Іващенко на тему новорічної казки «Рукавичка».

5 та 6 грудня в закладах культури громади відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня волонтерів та Дня Збройних Сил України: години спілкування, книжкові виставки, сторітелінг, поетична хвилинка.

6 грудня працівники КЗ «Центр культури та творчості» Новогуйвинської селищної ради та клубних закладів провели святкові заходи до Дня Миколая Чудотворця В смт Новогуйвинське, с. Пряжів, Сінгури, Іванківці відбулися святкові ранки для найменших жителів нашої громади. В клубі-філії с. Двірець пройшла етно-екскурсія «Зимонька прийшла, свята з собою привела», в клубі-філії с. Гай - конкурсна програма «Миколаєві подарунки», в будинку культури-філії с. Троянів – музична історія «Миколай іде до нас», а завідуюча клубом-філією с. Соснівка провела конкурсну програму «Святий Миколай – до нас завітай». Розважальний вечір для дітей «Святий Миколай, подаруй нам радість» відбувся в с. Озерянка. Юні учасники отримали багато радісних емоцій та сюрпризи і подарунки від Святого Миколая.

7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Цього дня в бібліотечних закладах громади пройшов флешмоб #Українська_хустка_наш_оберіг, участь в якому взяли як бібліотекарі бібліотек-філій, так і читачі. Працівники будинку культури-філії с. Озерянка також провели флешмоб для популяризації української хустки, в клубі-філії с. Гай відбулася народознавча виховна година «Берегине моя, українська хустка», а зразковий хореографічний колектив «Посмішка» приготував танцювальний подарунок, який можна переглянути за посиланням https://fb.watch/oNR0NbCIVz/.

Протягом тижня в бібліотечних закладах громади проходили заходи в рамках Національного тижня читання. Цьогоріч у фокусі Національного тижня читання є постать Миколи Хвильового. Гасло цьогорічної акції – «Бути своїми». Воно має нагадати про важливість зв’язку між поколіннями, між читачами й літераторами, між усіма українцями, особливо під час війни. На завершення акції 8 грудня в бібліотеці-філії смт Новогуйвинське відбудеться гра-квест для семикласників Новогуйвинського ліцею ім. Сергія Процика, присвячена Миколі Хвильовому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь