A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік

Дата: 30.11.2023 11:27
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

                                У К Р А Ї Н А                 ПРОЕКТ

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № _____

 

«____» _________ 2023 року                                                     смт Новогуйвинське

 

Про погодження річного плану

надання послуг з централізованого

водопостачання та централізованого

водовідведення КП «Озерне» Новогуйвинської

селищної ради на 2024 рік

 

Керуючись ст. 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», розглянувши лист КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради від 22.11.2023 № 455, виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Погодити річний план надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік (додається).

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради та начальника комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Михайла БЯЛОШИЦЬКОГО.

 

додаток

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради «Про погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік»

 

1. Обґрунтування необхідності прийняття рішення.

Проєкт рішення підготовлено відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» листа начальника КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Бялошицького М. І. від 22.11.2023 № 455.

2. Мета і шляхи її досягнення.

Метою підготовки проєкту рішення є погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік.

3. Фінансово-економічне обґрунтування.

Реалізація даного проєкту рішення не потребує залучення бюджетних коштів громади.

4. Громадське обговорення.

Не потребує громадського обговорення.

5. Прогноз результатів.

Прийняття рішення дозволить КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради розрахувати тарифи на послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

6. Оприлюднення.

Проєкт рішення «Про погодження річного плану надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2024 рік» підлягає оприлюдненню на офіційному веб-сайті Новогуйвинської селищної ради.

 

 

 

Начальник відділу містобудування,                                              Святослав ЮРЧУК

архітектури, житлово-комунального

господарства, благоустрою та

комунальної власності Новогуйвинської

селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь