Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні суб’єкти декларування!

Дата: 23.11.2023 12:18
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Шановні суб’єкти декларування: депутати та працівники селищної ради, а також суб’єкти декларування, останнім місцем роботи, служби, виконання повноважень яких була селищна рада, нагадуємо, що відповідно до  пункту 211 Прикінцевих положень Закону України «Про запобігання корупції» суб’єкти декларування за певних умов мають право на вилучення з відкритого доступу всіх наявних у Єдиному державному реєстрі декларацій  документів, а саме – декларацій та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані, поданих за всі періоди.

        Декларації вилучаються з відкритого доступу Національним агентством з питань запобігання корупції за поданням секретаря ради після встановлення таких суб’єктів.

       Встановлення суб’єктів декларування, декларації яких підлягають вилученню з реєстру декларацій, здійснюється на підставі документів, що підтверджують право на вилучення декларації, паспорту, реєстраційного номера облікової картки платника податків, інших документів, що підтверджують належність до членів сім’ї суб’єкта декларування, які надаються до заяви.

        Наголошуємо, що особисті звернення суб’єктів декларування до НАЗК про вилучення їх декларацій з відкритого доступу Національним агентством не приймаються та не розглядаються.

       УВАГА! Право на вилучення декларацій має суб’єкт декларування, якщо член його сім’ї  є особою, на яку зараз поширюються підстави для вилучення декларацій, а саме підстави, зазначені у частинах сьомій - чотирнадцятій статті 45 цього Закону України «Про запобігання корупції»  (крім осіб, зазначених у пунктах 1-4 частини сьомої статті 45 цього Закону).

        При цьому не має значення, чи є особи членами сім’ї зараз, чи відомості про них як членів сім’ї зазначалися у розділі 2.2 будь-якої декларації за попередні періоди.

        Звертаємо увагу на те, що не підлягають вилученню декларації тих суб’єктів декларування, в яких підстави, визначені для вилучення декларації, стосуються близьких осіб, які жодного разу не вказувались членами сім’ї суб’єкта декларування в розділі 2.2. будь-якої декларації, при цьому могли зазначатись власниками/співвласниками майна, джерелом доходу, особою, яка позичила кошти тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь