Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 1408 Про укладення Меморандуму про співпрацю між Новогуйвинською селищною радою та Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області

Дата: 17.11.2023 12:42
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1408

  (тридцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 

 «10» листопада 2023р.                                                      смт Новогуйвинське

Про укладення Меморандуму про співпрацю

між Новогуйвинською селищною радою та

Глибочицькою сільською радою

Житомирського району Житомирської області

 

          З метою надання освітніх послуг щодо допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради, керуючись Koнcтитyцiєю України, законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про позашкільну oсвiтy», «Про місцеве самоврядування в Україні» та іншими нормативно-правовими актами, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів від 20.09.2023, селищна рада

 ВИРІШИЛА:

  1. Укласти Меморандум  про співпрацю між Новогуйвинською селищною радою Житомирського району Житомирської області та Глибочицькою сільською радою Житомирського району Житомирської області на спільне фінансування (спільне утримання) Сінгурівського міжшкільного ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 22057874) (текст меморандуму додається).

 

  1. Уповноважити секретаря Новогуйвинської селищної ради на підписання вказаного у пункті першому цього рішення Меморандум про співпрацю.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Відділ освіти селищної ради та постійну комісію селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

 

Секретар селищної ради                                                      Олександр ЛОВИНЮК 

 

 

МЕМОРАНДУМ

про співпрацю

 

     смт Новогуйвинське                                                               «___» _____________ 2023 року

 

            Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області, яка діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в особі секретаря Новогуйвинської селищної ради Ловинюка Олександра Геннадійовича (СТОРОНА 1), і  Сінгурівський міжшкільний ресурсний центр Новогуйвинської селищної ради, що діє на підставі Статуту, в особі директора Погоруя Володимира Олександровича (СТОРОНА 2), та  Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області, яка діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в особі сільського голови Сокальського Сергія Вікторовича (СТОРОНА 3), надалі іменуються разом Сторони, уклали цей меморандум про таке:

 

1.Мета меморандуму

  1. Підписанням цього меморандуму Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області та Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області підтверджують свою спільну згоду щодо спільного фінансування (спільного утримання) Сінгурівського міжшкільного ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 22057874), метою якого є  надання освітніх послуг щодо допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради за однією із професій: водій автотранспортних засобів категорії «С», водій автотранспортних засобів категорії «В», оператор комп’ютерного набору 2-ої категорії.
  2. У процесі співпраці Сторони зобов’язуються будувати свої взаємовідносини на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співпраці.   
  3. У процесі співпраці Сторони керуються Koнcтитyцiєю України, Конвенцією про права осіб з інвалідністю,  законами України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про позашкільну oсвiтy» та іншими нормативно-правовими актами.

 

2. Предмет меморандуму

            1) Глибочицька  сільська рада Житомирського району Житомирської області надає іншу субвенцію бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади  на утримання Сінгурівського міжшкільного ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради в обсягах, визначених за потребою, а Сінгурівський міжшкільний ресурсний центр Новогуйвинської селищної ради з метою надання освітніх послуг щодо допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради, виконує такі завдання:

  • здійснення допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради за професією - водій автотранспортних засобів категорії «С»;
  • здійснення допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради за професією - водій автотранспортних засобів категорії «В»;
  • здійснення допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів освіти Глибочицької сільської ради за професією - оператор комп’ютерного набору 2-ої категорії.
  • взаємодія з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради з питань організації допрофесійного та професійного навчання;
  • взаємодія з батьками або законними представниками учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради;
  • взаємодія з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, закладами освіти щодо надання освітніх послуг з допрофесійної та професійної підготовки учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради.

3. Вимоги до фінансування

           1) Фінансування у рамках цього меморандуму здійснюється відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та укладених договорів про передачу міжбюджетних трансфертів.

          2) Обсяги коштів бюджету Глибочицької сільської територіальної громади, що передаються до бюджету  Новогуйвинської селищної  територіальної громади для утримання Сінгурівського міжшкільного ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради з метою забезпечення гарантованих умов для здобуття учнями 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області допрофесійної та професійної освіти, затверджуються рішеннями відповідних рад.

          3) Фінансування включає усі фактичні витрати, понесені  Сінгурівським міжшкільним ресурсним центром Новогуйвинської селищної ради, у зв’язку з виконанням завдань, визначених цим Меморандумом.     

 

4. Порядок набрання чинності, внесення змін та/чи доповнень до меморандуму, припинення меморандуму

 

           1) Цей меморандум набирає чинності з моменту його підписання уповноваженими представниками Сторін та скріплення печатками Сторін.

           2) Зміни та доповнення до цього меморандуму допускаються лише за взаємною згодою  Сторін.

           3) Цей меморандум припиняється у разі:

  • невиконання Сторонами (однією із Сторін) взятих на ceбе зобов’язань;
  •  відмови від меморандуму однієї із Сторін;
  • розірвання за угодою сторін у зв’язку з відсутністю подальшої потреби.

          Припинення меморандуму у разі відмови від нього однієї із Сторін можливе за умови попередження іншої Сторони за один місяць до розірвання.

 

5. Відповідальність сторін та порядок розв’язання спорів

 

  1. Уci спори, що виникають між Сторонами з приводу виконання умов цього меморандуму aбo пов’язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами.
  2. Сторони несуть відповідальність одна перед однією відповідно до чинного законодавства України.
  3. У разі виникнення обставин, які спричинили неможливість виконання однією із сторін зобов’язань,  передбачених цим меморандумом,  Сторона, яка не може їх виконати, повідомляє іншу Сторону про припинення дії меморандуму не пізніше 7 днів з дати ïx настання.

 

6. Інші положення меморандуму

 

  1. Цей Меморандум складено у трьох примірниках, по одному для кожної із Сторін, які мають однакову юридичну силу.

 

7. Юридичні адреси сторін

 

             СТОРОНА 1                                                                          СТОРОНА 3                             

 

Новогуйвинська селищна рада                                             Глибочицька сільська ради

Житомирського району                                                         Житомирського району 

Житомирської області                                                           Житомирської області               

код  ЄДРПОУ 04348303                                                        код  ЄДРПОУ 04348289

вул. Дружби народів, 5                                                          вул. Михайла Грушевського, 2

смт Новогуйвинське                                                              с. Глибочиця

Житомирський район                                                            Житомирський район                   

Житомирська область                                                           Житомирська область                   

12441, Україна                                                                       12403, Україна                               

e-mail: ng@novoguyvynske-miskrada.gov.ua                             e-mail: 406015@ukr.net

                                                              

тел.: +380412485960                                                              тел.: +380412406015

 

Секретар Новогуйвинської                                                  Глибочицький сільський голова

селищної ради                                                         

 

                              Олександр ЛОВИНЮК                                            Сергій СОКАЛЬСЬКИЙ

 

 

              СТОРОНА 2

 

Сінгурівський міжшкільний ресурсний центр

Новогуйвинської селищної ради  

код  ЄДРПОУ 22057874      

вул. Житомирська, 11-А                                

с. Сінгури                     

Житомирський район

Житомирська область

12444, Україна 

e-mail: mnvk-sing@ukr.net

тел.: +38098 283 77 69

 

Директор Сінгурівського міжшкільного ресурсного центру

 

                           Володимир ПОГОРУЙ

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь