A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про забезпечення проведення заходів загальної мобілізації на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, та внесення змін до рішення виконавчого комітету №87 від 01.04.2021року

Дата: 16.11.2023 10:16
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

                                                          У К Р А Ї Н А                                            ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № _____

 

«____» _________ 2023р.                                                   смт Новогуйвинське

 

Про забезпечення проведення заходів

загальної мобілізації на території

Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району Житомирської

області, та внесення змін до рішення

виконавчого комітету №87 від 01.04.2021року

 

      Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», статті 43 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», статті 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, Указу Президента України від 24.02.2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами та доповненнями), від 24.02.2022 року №65/2022 «Про загальну мобілізацію» (зі змінами та доповненнями), розпорядження начальника Житомирської районної військової адміністрації від 19.10.2023 року № 212 «Про забезпечення проведення заходів загальної мобілізації на території Житомирського району в умовах правового режиму воєнного стану», з метою належної організації гарантованого проведення подальших заходів загальної мобілізації на території  Новогуйвинської селещної ради, виконавчий комітет селещної ради

 

ВИРІШИВ:

          

       1. Для повного та якісного виконання заходів з мобілізації залучити керівників підприємств, установ та організацій з метою своєчасного проведення оповіщення військовозобов’язаних громадян, які у них працюють (служать) та залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації, їх збору та відправці до Житомирького РТЦК та СП.

     2. Відділу соціального захисту та охорони здоров`я Новогуйвинської селищної ради надавати до сектору військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту один раз у 3 місяці уточнені списки внутрішньо переміщених осіб чоловічої статі віком       від 18 до 60 років.

     3. Сектору військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту та старостам Новогуйвинської селищної ради:  

     1) Посилити роботу стосовно виконання вимог статті 24 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року №1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» щодо виявлення призовників та військовозобов’язаних, які проживають на території громади і не перебувають на військовому обліку, направлення таких громадян до Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для взяття на військовий облік призовників та військовозобов’язаних.

2) Активізувати проведення відповідної роз’яснювальної роботи серед військовозобов’язаних щодо виконання ними правил військового обліку.

     3) Забезпечити процес своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які залучаються до виконання обов’язку щодо мобілізації відповідно до розпорядження Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, в тому числі повторний виклик громадян (за зверненням яких, до внесення змін в статтю 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» в період до 28.06.2023 року їм була надана відстрочка від призову на військову службу за мобілізацією), які мають дружину (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю та/або одного із своїх батьків чи батьків дружини (чоловіка) із числа осіб з інвалідністю I чи II групи за умови, для підтвердження, що такі особи з інвалідністю не мають інших працездатних осіб, зобов'язаних їх утримувати.

   4) Забезпечити всебічну підтримку роботи Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час проведення заходів з мобілізації.

     4. Управлінню пункту збору Новогуйвинської селищної ради для забезпечення стійкого, безперервного, надійного і якісного виконання мобілізаційних заходів, організації та проведення своєчасного оповіщення військовозобов’язаних, їх збору та відправки до пункту попереднього збору військовозобов’язаних і техніки:

     1) Утримувати в готовності до застосування за призначенням пункти збору на території Новогуйвинської селищної ради та старостинських округів, в кількості 11 шт. та забезпечення майном і обладнанням, додаток 1.

     2) У разі необхідності провести доукомплектування необхідним майном.

                  3) Для    забезпечення     збору     та     відправки     невеликої     кількості  військовозобов’язаних у складі команди передбачити чергову зміну зі складу адміністрації пункту збору та розробити і затвердити відповідний графік чергування по пункту збору. Розгортання пунктів збору в повному складі здійснити за окремим розпорядженням.

       4) Доставку військовозобов’язаних з пунктів збору здійснювати безпосередньо до пункту попереднього збору військовозобов’язаних та техніки Житомирського РТЦК та СП (м. Житомир, вул. Тараса Бульби-Боровця, 21) у визначені терміни з використанням автотранспорту, який виділяється для забезпечення потреб мобілізації. Перевезення військовозобов’язаних здійснювати за встановленими маршрутами руху. Передачу військовозобов’язаних на пункти попереднього збору проводити за іменними списками.

      5. Управлінню пункту збору Новогуйвинської селищної ради та відповідальним в пунктах збору старостинських округів здійснювати свої функціональні обов’язки при отриманні розпорядження від Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

      6. Сектору військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту за попереднім погодження з групою контролю Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, уточнення документів пунктів збору Новогуйвинської селищної ради та старостинських округів проводити щомісяця.

       7. Сектору військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту про хід проведення заходів доповідати в групу контролю Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у визначені терміни, відповідно до встановлених форм звітності.

       8. Сектору військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту у випадку зриву оповіщення військовозобов’язаних, формування та відправки відповідних команд з будь-яких причин доповідати негайно начальнику пункту збору Новогуйвинської селищної ради та групі контролю Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

      9. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 01.04.2021 року №87 «Про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення проведення мобілізації на території Новогуйвинської селищної ради», а саме:

      1) Виключити із констатуючої частини рішення постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2013 року №389 «Про затвердження Положення про військові комісаріати», у зв’язку з втратою його чинності та включити постанову Кабінету Міністрів України від 23.02.2022 року №154 «Про затвердження положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки».

      2) У тексті рішення у всіх позиціях та відмінках замінити вираз «Житомирський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки» на «Житомирський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки».

   « 3). Пункт 3 рішення вкласти в новій редакції. Начальниками пунктів збору визначити:

      3.1 Начальником управління пункту збору адміністративного центру Новогуйвинської селищної ради, селище Новогуйвинське призначити секретаря селищної ради Ловинюка Олександра Геннадійовича.

      3.2 Начальником пункту збору Глибочанського старостинського округу призначити старосту Рисіча Олександра Миколайовича.

      3.3 Начальником пункту збору Озерянківського старостинського округу призначити старосту Лихотворик Наталію Тимофіївну.

      3.4 Начальником пункту збору Озерненського старостинського округу призначити старосту Вівденка Олександра Олександровича.

      3.5 Начальником пункту збору Головенського старостинського округу призначити старосту Аврамчука Олександра Олександровича.

      3.6 Начальником пункту збору Троянівського старостинського округу призначити старосту Білеуша Миколу Івановича.

      3.7 Начальником пункту збору Сінгурівського старостинського округу призначити старосту Шикеру Олега Івановича.

      3.8 Начальником пункту збору Руднє-Городищенського старостинського округу призначити старосту Рисіча Олександра Миколайовича.

      3.9  Начальником пункту збору Пряжівського старостинського округу призначити старосту Давидовського Юрія Францовича.

      3.10 Начальником пункту збору Вертокиївського старостинського округу призначити старосту Гурківську Валентину Броніславівну.

      3.11 Начальником пункту збору Гуйвинського старостинського округу призначити старосту Гончаренко Зою Григорівну. »

      4. Додаток 2 до рішення викласти в новій редакції, що додається.

      10. Контроль за виконання цього рішення покласти на секретаря селищної ради.

 

 

 

 

Секретар ради                                                                  Олександр ЛОВИНЮК

 

                                                                 Додаток 1

                                                                 до рішення виконавчого комітету

                                                                 Новогуйвинської селищної ради

                                                                              від «____» _______ 2023 №_____                   

 

 

ПЕРЕЛІК

майна та обладнання ПЗТГ та ПЗСО

 

 

Приміщення ПЗТГ:

  • електрифіковане світлове табло (покажчик) «Пункт збору Новогуйвинської територіальної громади» - 1 од.;
  • засоби зв’язку (телефонні апарати МАТС, мобільного зв’язку, тощо) – 1–2 шт.;
  • таблички (бирки) на робочі місця адміністрації ПЗТГ – по кількості робочих місць;
  • таблички (бейджики) для посадових осіб адміністрації ПЗТГ та посильних – по кількості осіб;
  • папки картонні для посильних (за маршрутами) – по кількості маршрутів;
  • ящик залізний (сейф) – 1 шт.;
  • ПЕОМ (в комплекті з принтером) – 2 шт.;
  • аварійне освітлення (акумуляторні ліхтарі або гасові лампи, запас гасу з розрахунку на 2 – 3 доби, свічки) – 10 шт.;
  • бачок для питної води – 1 шт.;
  • меблі (столи, стільці, шафи) – у кількості, необхідної для розміщення та роботи особового складу адміністрації ПЗТГ;
  • канцелярське приладдя (олівці, ручки, гумки, папір, клей) – у кількості, необхідної для забезпечення виконання поставлених завдань.

 

Приміщення ПЗСО:

  • електрифіковане світлове табло (покажчик) «Пункт збору старостинських округів Новогуйвинської територіальної громади» - 10 од.;
  • засоби зв’язку (телефонні апарати МАТС, мобільного зв’язку, тощо) – 10 ком..;
  • таблички (бирки) на робочі місця адміністрації ПЗТГ – по кількості робочих місць -10 ком.;
  • таблички (бейджики) для посадових осіб адміністрації ПЗТГ та посильних – по кількості осіб – 10 ком;
  • папки картонні для посильних (за маршрутами) – по кількості маршрутів – 10 ком;
  • ящик залізний (сейф) – 10 шт.;
  • ПЕОМ (в комплекті з принтером) – 10 шт.;
  • аварійне освітлення (акумуляторні ліхтарі або гасові лампи, запас гасу з розрахунку на 2 – 3 доби, свічки) – 10 ком.;
  • бачок для питної води – 10 шт.;
  • меблі (столи, стільці, шафи) – у кількості, необхідної для розміщення та роботи особового складу адміністрації ПЗТГ;
  • канцелярське приладдя (олівці, ручки, гумки, папір, клей) – у кількості, необхідної для забезпечення виконання поставлених завдань – 10 ком.

 

Секретар ради                                                                  Олександр ЛОВИНЮК

 

 

                                                                      Додаток 2

                                                                      до рішення виконавчого комітету

                                                                      Новогуйвинської селищної ради   

                                                                     від «____» _______ 2023 №_____                        

 

Персональний склад

пункту збору Новогуйвинської селищної ради ПУНКТ УПРАВЛІННЯ

Начальник пункту – секретар ради Ловинюк Олександр Геннадійович

 

 

                 ВІДДІЛЕННЯ ОПОВІЩЕННЯ І ЯВКИ

 

Начальник відділення – завідувач сектора військового обліку Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Попов Віктор Германович.

 

Спеціаліст відділення – головний спеціаліст відділу правового забезпечення договірної та претензійної роботи Управління правового, кадрового забезпечення мобілізаційної роботи та цивільного захисту Бесараб Олексій Дмитрович.

 

  • уповноважений по Глибочанському старостинському округу – староста Рисіч Олександр Миколайович

 

  • уповноважений по Головенському старостинському округу – староста Аврамчук Олександр Олександрович;

 

  • уповноважений по Троянівському старостинському округу – староста  Білеуш Микола Іванович;

 

 

-  уповноважений по Сінгурівському старостинському округу – староста Шикера Олег Іванович

- уповноважений по Руднє-Городищенському старостинському округу – Рисіч Олександр Миколайович;

- уповноважений по Озерянківському старостинському округу – Лихотворик Наталія Тимофіївна;

- уповноважений по Пряжівському старостинському округу – Давидовський Юрій Францович;

- уповноважений по Вертокиївському старостинському округу – Гурківська Валентина Броніславівна;

- уповноважений по Гуйвинському старостинському округу – Гончаренко Зоя Григорівна;

- уповноважений по Озерненському старостинському округу – Вівденко Олександр Олександрович.     

 

ВІДДІЛЕННЯ ФОРМУВАННЯ ТА ВІДПРАВКИ КОМАНД

 

 

Начальник відділення – старший інспектор сектору військового обліку Управління персоналом управління правового, кадрового забезпечення мобілізаційної роботи та цивільного захисту Смеюн Віктор Васильович.

 

Спеціаліст – завідувач господарством відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Макшаєв Володимир Володимирович.

 

            ГРУПА РОЗШУКУ

 

Начальник групи розшуку – інспектор сектору військового обліку Управління персоналом управління правового, кадрового забезпечення мобілізаційної роботи та цивільного захисту Матвійчук Юлія Анатоліївна

 

Спеціаліст – спеціаліст з питань цивільного захисту Управління персоналом управління правового, кадрового забезпечення мобілізаційної роботи та цивільного захисту Вербицький Антон Броніславович.

 

Представник - Житомирського районного управління поліції.

Представник - Житомирського РТЦК та СП.

 

 

Секретар ради                                                     Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь