Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Новогуйвинська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна

Дата: 14.11.2023 09:51
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

            Новогуйвинська селищна рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності - суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна

                                             

                                                                        Інформаційне повідомлення

про проведення  конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна Новогуйвинської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області

 

1.Назва об’єкта оцінки: об’єкт малої приватизації – незавершене будівництво (готовність 15%). Загальна площа 604,3 кв.м.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: 12441, Житомирська обл. Житомирський р-н, смт Новогуйвинське, вул. Миру 9-г.

Балансоутримувач об’єкта оцінки – Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості для приватизації шляхом продажу на електронному аукціоні.

Кількість об’єктів необоротних активів (нематериальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком – 1 (один) обꜥєкт.

Розмір земельної ділянки - 0,4 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, кадастровий номер: 182055600:03:002:0025.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю – немає.

Замовник робіт з оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Платник робіт з оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Очікувана ціна надання послуг з оцінки майна, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця для оцінки нерухомого майна - 8 000 грн.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – 30.11.2023.

Подібними об’єктами є - об’єкти незавершеного та завершеного будівництва.

 

2. Назва об’єкта оцінки: будівля (кінотеатр), загальною площею 264,2 кв.м.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: 12460, Житомирська обл. Житомирський р-н, с. Троянів, вул. Войтицького, 11.

Балансоутримувач об’єкта оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Мета проведення незалежної оцінки –  для цілей бухгалтерського обліку.

Кількість об’єктів необоротних активів (нематериальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком – 1 (один) обꜥєкт.

Розмір земельної ділянки - 0,0935 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, кадастровий номер: 1822087600:02:002:0617.

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю – немає.

Замовник робіт з оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Платник робіт з оцінки - Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Очікувана ціна надання послуг з оцінки майна, що буде розглядатися конкурсною комісією під час обрання переможця для оцінки нерухомого майна - 5 000 грн.

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна) – 30.11.2023.

Подібними об’єктами є – нежитлові будівлі.

 

Звіт про оцінку майна має бути прошитий (прошнурований), пронумерований, скріплений підписом та печаткою суб’єкта оціночної діяльності - суб’єкта господарювання, який провів оцінку.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням 26 сесії Новогуйвинської селищної ради від 02.05.2022 №971(далі Положення).

            До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності - субꜥєкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямком 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією у межах цього напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них).

            Для зарахування балів згідно з Положенням будуть враховуватись кваліфікаційні документи оцінювачів, які мають стаж практичної професійної діяльності не менше 5-ти років.

            Претендентам на участь у конкурсі необхідно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається з:

-конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

-документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення);

-підтвердних документів.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

-заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 1 Положення);

-інформація про претендента (згідно з додатком 2 Положення);

- засвідчені копії чинних кваліфікаційних документів оцінювача.

 У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конкурсною комісіє будуть розглядатися пропозиції, в яких строк виконання робіт не перевищує 7 календарних днів після підписання договору та отримання інформації про об’єкт оцінки.

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті до Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (смт Новогуйвинське, вул. Дружби Народів, 5) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 

Конкурс відбудеться 29.11.2023 об 11-00 год. за адресою: вул. Дружби Народів, 5, смт Новогуйвинське, Житомирського району, Житомирської області   (місцезнаходження конкурсної комісії).

Документи на участь у конкурсі приймаються до 24.11.2023 (включно), тел. для довідок: (0412) 48-51-30, електронна адреса замовника конкурсу: arhitektura-zhkh@novoguyvynske-miskrada.gov.ua.

ПОЛОЖЕННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь