Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про надання згоди на здійснення невідꜥємних поліпшень орендованого майна за адресою: вул. Войтицького, 9а, с. Троянів, Житомирського р-ну, Житомирської обл.

Дата: 03.11.2023 10:02
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № _____

 

від  «____» _________ 20__ року                                      смт Новаогуйвинське

 

Про надання згоди на здійснення

невідꜥємних поліпшень орендованого

майна за адресою: вул. Войтицького, 9а,

с. Троянів, Житомирського р-ну, Житомирської обл.

 

 

       Відповідно до статті  29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 21 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пункту 158 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483, враховуючи рішення 28 сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області 8 скликання №1010 від 15.06. 2022 «Про делегування повноважень виконавчому комітету селищної ради у сфері оренди комунального майна», розглянувши заяву орендаря ФОП Стройванс Ніни Василівни про надання згоди на проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна та надані нею документи: робочий проект  «Капітальний ремонт (невід’ємні поліпшення) без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів у плані приміщень будівлі колишньої аптеки літ.А, загальною площею 86,6 кв.м. та допоміжних будівель до неї у складі: сарай, літ. Б, площею 19,7 кв.м., вбиральня, літ У, площею 2 кв.м., розташованих за адресою: вул. Войтицького, 9а, село Троянів, Житомирського району, Житомирської області», експертний звіт (позитивний) щодо розгляду кошторисної частини проектної документації №06-0325/03-23 від 20.09.2023, звіт про оцінку майна, виконаний ПП «Експерт-Сервіс-Консалт» та рецензію на нього, акт від 20.10.2023 візуального обстеження об’єкта оренди, проведеного  комісією, створеною Розпорядженням селищного голови від 19.10.2023 №200-ОД, виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Надати згоду  фізичній особі-підприємцю Стройванс Ніні Василівні, РНОКПП 1942708480, на проведення невід’ємних поліпшень орендованого нею згідно з договором оренди від 29.09.2022 №12-Н нерухомого майна – нежитлових приміщень будівлі колишньої аптеки, загальною площею 86,6 кв.м. та допоміжних будівель до неї у складі: сарай, площею 19,7 кв.м., вбиральня, площею 2 кв.м., за адресою: вул. Войтицького, 9а, село Троянів, Житомирського району, Житомирської області, загальною кошторисною вартістю 221,386 тис. грн з ПДВ.

        

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради.

 

 

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь