A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

На базі Сінгурівського ліцею Новогуйвинської селищної ради відбулася нарада керівників закладів освіти

Дата: 03.11.2023 09:02
Кількість переглядів: 125

Фото без опису  Фото без опису

      На базі Сінгурівського ліцею Новогуйвинської селищної ради 02.11.2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти «Виклики та реалії сьогодення в освіті Новогуйвинської територіальної громади». Нарада мала практико-орієнтований вектор.

      Учасники наради мали змогу побачити нові позитивні зрушення в освітньому середовищі Сінгурівського ліцею. Директорка ліцею Алла Лавренюк провела екскурсію закладом освіти.

      На викликах сьогодення у закладах дошкільної освіти зупинилася директорка Озерненського центру розвитку дитини «Сонячний теремок» Ірина Соколовська.

      Начальник Відділу освіти Валентина Слінчук для учасників наради провела змістовний науково-практичний екскурс «Організаційна культура закладу освіти у площині «різнобарвного» менеджменту».

       Директорка КЗ «Центр позашкілля» Ірина Домс разом із адміністратором STEM лабораторії Сергієм Івановим та вчителем інформатики Сінгурівського ліцею Світланою Багінською надали можливість учасникам здійснити віртуальну подорож на морське дно, переконатися у потужності STEM лабораторії для розвитку креативності учнів.

       Корисною та структурованою була інформація головного спеціаліста Відділу освіти Таїсії Грищук щодо організації інклюзивного та індивідуального навчання дітей з особливими освітніми потребами.

      Учасників наради Таїсія Грищук ознайомила зі змінами у Порядку ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку; надала практичні рекомендації щодо подання звітності за формами у сфері дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та завантаження даних в ПАК «АІКОМ» й ІТС «ДІСО».

      Головний спеціаліст Відділу освіти Галина Панова надала дієві, конкретні та відповідні вимогам чинного законодавства у сфері освіти рекомендації щодо роботи, якості, наповнення сайтів закладів освіти та звернула увагу учасників наради на підготовку замовлення документів про освіту учням 9-х та 11-х класів, формування списків претендентів на нагородження золотою та срібною медалями з числа випускників 11-х класів.

      Галина Панова та директор Озерненського ліцею Анатолій Власюк надали практичні рекомендації щодо попередження травматизму у закладах освіти та алгоритм дій керівника у разі виробничого травматизму.

       Начальник Відділу освіти Валентина Слінчук презентувала програмне забезпечення «Дидактичний та мультимедійний контент «КМ МЕДІА EDProfi» для вчителів та учнів 5-х класів Нової української школи, що дозволить вчителю ефективно використовувати свій час у процесі підготовки до уроку та посилить зацікавленість учнів. За підтримки керівництва та депутатського корпусу Новогуйвинської селищної ради усі п’ять ліцеїв громади отримали це програмне забезпечення.

       З метою формування бюджетного запиту Відділу освіти головним бухгалтером Відділу освіти Володимиром Ісаєвим та бухгалтером Юлією Жидецькою був розроблений та представлений бланк кошторису закладу освіти, що складе основу бюджетного освітнього запиту.

        Нарада керівників закладів освіти була насиченою та мотивуючою до ефективної діяльності кожного закладу Новогуйвинської селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь