Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Тижневі новини в закладах культури та спорту громади

Дата: 20.10.2023 13:54
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Добрий день, шановні читачі нашої сторінки!

Традиційно розповідаємо вам, як пройшов тиждень в закладах культури та спорту громади.

15 жовтня 35 вихованців КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» взяли участь в благодійному турнірі серед дітей «Пливемо до Перемоги», що відбувся в смт Новогуйвинське. Всі учасники турніру показали високі спортивні  досягнення та отримали позитивні емоції.

15 жовтня 9 вихованців  КУ «Новогуйвинська комплексна ДЮСШ» взяли участь в чемпіонаті м. Києва з шотокан карате-до S.K.I.F та вибороли 7 медалей за 1, 2, 3 місця.

16 жовтня, у  Всесвітній день хліба,  працівники бібліотеки-філії і Будинку культури-філії с. Троянів підготували етно-екскурс «Випікання святкового калача за старовинним рецептом», який можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1044391642755753/permalink/1609577249570520/

19 жовтня в бібліотеці-філії с. Озерянка КЗ «Публічна бібліотека» юні читачі познайомилися з кращими книгами та збірками казок, які має бібліотека. Бібліотекар розповіла про авторів літературних казок: Лесю Українку, Івана Франка, Шарля Перро, Ганса Крістіана Андерсена та сучасних авторів - Зірку Мензатюк та Тетяну Майданович.

19 жовтня в бібліотеці-філії с. Головенка з учнями 5 класу Головенківської гімназії, пройшла пізнавально-розважальна гра «Я здоров'я збережу, сам собі допоможу». Діти дізналися багато цікавого і корисного для себе, відповідали на запитання про здоров'я і шкідливі звички, розгадували кросворд, складали прислів'я.

Протягом тижня в бібліотечних закладах громади проходили заходи в рамках Тижня запобігання торгівлі людьми та Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь