Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, яку призначають замість пенсії, що не перевищує двох прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб, мають право на всі види правових послуг від системи Безоплатна правнича допомога.

Дата: 17.10.2023 10:54
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Людям з інвалідністю усі види правової допомоги від системи БПД: первинну, наприклад, фахівці системи проконсультують, як оформити пенсію та інші соціальні виплати й пільги, та вторинну — юристи та адвокати допоможуть, зокрема, у справах, які стосуються оскарження дій чи бездіяльності органів влади, виправлення помилок у нарахуваннях за комунальні послуги, оформлення аліментів, перерахунку пенсій, сприятимуть у розвʼязанні інших правових питань.

📊 Практично кожен 10-й клієнт, який звернувся у 2022 році до системи безоплатної правничої допомоги за такими правовими послугами, як представництво інтересів у суді та інших державних органах, захист від обвинувачення, складення документів процесуального характеру, – це людина з інвалідністю. Отримати безоплатну правову допомогу можна у бюро, зателефонувавши до контакт-центру за номером 0 800 213 103 або скориставшись онлайн-сервісами системи БПД. Якщо людина не може прийти до найближчого бюро, але хоче поспілкуватися з юристом особисто, вона може зателефонувати до контакт-центру системи БПД або бюро та залишити запит на отримання адресної правничої допомоги.

🟩 На інформаційній сторінці пояснюємо, як люди з інвалідністю можуть звернутися по правничу допомогу, розповідаємо історії, як їм уже допомогли юристи та адвокати, які співпрацюють із системою БПД.

Щоб проконсультуватися з фахівцем, оберіть найбільш зручний для вас спосіб із наведених на інформаційній сторінці.

👉 Запрошуємо ознайомитися з інформаційною сторінкою за посиланням: https://bezbariernist.legalaid.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь