Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1380 Про затвердження акту звіряння розрахунків і погашення заборгованості

Дата: 03.10.2023 10:23
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №1380

(тридцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 «26» вересня  2023 року                                                     смт. Новогуйвинське

 

Про затвердження акту звіряння розрахунків

і погашення заборгованості

 

Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи акт звіряння розрахунків між Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та Новогуйвинською селищною радою Житомирського району Житомирської області за період жовтень 2020 - грудень 2022 щодо визнання боргу за надання послуг з постачання теплової енергії, на об’єкти комунальної власності, що перебувають в користуванні та на балансі  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, а також рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету та фінансів від 20.09.2023 року, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити акт звіряння розрахунків між Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та Новогуйвинською селищною радою Житомирського району Житомирської області за період жовтень 2020 - грудень 2022 щодо визнання боргу за надання послуг з постачання теплової енергії на об’єкти комунальної власності, що перебувають в користуванні та на балансі  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, на суму 265 450 грн. 70 коп.

2.Визнати заборгованість Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області перед Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області у сумі 265 450 грн. 70 коп.

3.Доручити Секретарю Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області укласти договір з Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області про погашення заборгованості з постачання теплової енергії за період жовтень 2020 - грудень 2022 у сумі  265 450 грн. 70 коп.

4.Відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області забезпечити погашення заборгованості перед Комунальним підприємством «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області з постачання теплової енергії за період жовтень 2020 - грудень 2022 у сумі  265 450 грн. 70 коп.

 

 

Секретар ради                                                                 Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь