Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1373 Про розгляд електронної петиції Швець Ю. Ю. від 14.08.2023 про капітальний ремонт спортивного майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям

Дата: 03.10.2023 09:41
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

            РІШЕННЯ № 1373

  (тридцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 

 «26» вересня 2023 року                                                    смт Новогуйвинське

 

Про розгляд електронної петиції

Швець Ю. Ю. від 14.08.2023 про

капітальний ремонт спортивного

майданчику для міні-футболу зі

штучним покриттям

 

Відповідно до статті 25, пункту 3 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 23-1 Закону України «Про звернення громадян», Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області, затвердженого рішенням 19 сесії Новогуйвинської селищної ради восьмого скликання від 17.12.2021 № 880, враховуючи ст. 24Статуту територіальної громади Новогуйвинської селищної ради, затвердженого рішенням 36 сесії Новогуйвинської селищної ради сьомого скликання від 28.08.2018 № 749, та зареєстрованого Головним територіальним управлінням юстиції у Житомирській області (Свідоцтво про державну реєстрацію статуту територіальної громади № 16 від 01.11.2018), та з метою розгляду електронної петиції гр. Швець Ю. Ю. від 14.08.2023 про капітальний ремонт спортивного майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів селищної ради від 20.09.2023, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Розглянути електронну петицію гр. Швець Ю. Ю. від 14.08.2023 про виділення коштів на капітальний ремонт спортивного майданчику зі штучним покриттям для міні-футболу біля Новогуйвинського ліцею ім. Сергія Процика Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області за адресою: вулиця Миру, 10-Б, смт Новогуйвинське, Житомирський район, Житомирська область.

 

2. Підтримати електронну петицію гр. Швець Ю. Ю. від 14.08.2023 про виділення коштів на капітальний ремонт спортивного майданчику зі штучним покриттям для міні-футболу біля Новогуйвинського ліцею ім. Сергія Процика Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області за адресою: вулиця Миру, 10-Б, смт Новогуйвинське, Житомирський район, Житомирська область.

 

3. Виділити кошти з бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на капітальний ремонт спортивного майданчику зі штучним покриттям для міні-футболу біля Новогуйвинського ліцею ім. Сергія Процика Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області за адресою: вулиця Миру, 10-Б, смт Новогуйвинське, Житомирський район, Житомирська область, відповідно до затвердженої проєктно-кошторисної документації.

 

4. Відділу діловодства Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області забезпечити:

1) направлення відповіді про результати розгляду електронної петиції автору електронної петиції;

2) оприлюднення інформації про результати розгляду електронної петиції на офіційному сайті Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету та фінансів селищної ради.

 

 

 

Секретар ради                                                                        Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь