Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№1355 Про внесення змін до Програми надання шефської допомоги військовим частинам на 2022-2023 роки

Дата: 03.10.2023 08:55
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    РІШЕННЯ № 1355

  (тридцять дев’ята сесія восьмого скликання)

 

 

 «26» вересня 2023р.                                                          смт Новогуйвинське

 

Про внесення змін до Програми

надання шефської допомоги

військовим частинам  на 2022-2023 роки

 

 

         Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про правовий режим воєнного стану», з метою сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності держави, налагодження ефективного цивільно-військового співробітництва, враховуючи звернення військових частин А3508 та А1586 та рекомендації постійної комісії селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів від 20.09.2023р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

         Внести зміни до Програми шефської допомоги військовим частинам на 2022-2023 роки, затвердженої рішенням 22 сесії Новогуйвинської селищної ради восьмого скликання від 10.02.2022р. № 943, зі змінами, внесеними рішенням 24 сесії селищної ради восьмого скликання від 29.03.2022р. № 953, рішенням 27 сесії восьмого скликання від 15.06.2022р. № 993, рішенням 29 сесії восьмого скликання від 26.07.2022р. № 1030 та рішеннями 30 сесії восьмого скликання від 12.10.2022р. № 1062 та від 23.11.2022р. № 1096, рішенням 34 сесії восьмого скликання від 07.03.2023р. № 1193, рішенням 36 сесії восьмого скликання від 23.05.2023р. № 1237 та рішенням 37 сесії восьмого скликання від 14.07.2023р. № 1300, а саме:

  1. Заходи з матеріально-технічного забезпечення у пункті 3 розділу 5. «Перелік завдань і заходів Програми» (щодо військової частина А1586  Збройних Сил України) доповнити виразом наступного змісту:

           «Придбання, закупівля робіт та послуг по виготовленню проектно-кошторисної документації та технічного паспорту по об’єкту «Будівництво інженерно-технічної споруди військової частини №1586».

 

 

 

 

  1. Заходи з матеріально-технічного забезпечення у пункті 6 розділу 5. «Перелік завдань і заходів Програми» (щодо військової частина А3508 Збройних Сил України) викласти у новій редакції:

       «Накопичення речового спорядження, засобів захисту та  зв’язку, будівельних матеріалів, електрообладнання, господарського інвентарю, санітарно-технічного приладдя, інструментів, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів, медичних інструментів та санітарного майна, придбання запасних частин до автомобільної та бронетанкової техніки закупівля послуг для перевезення гуманітарної допомоги та особового складу до місць виконання бойових завдань, придбання та встановлення пластикових вікових вікон, дверей у приміщенні частини. Поточний та капітальний ремонти приміщень і будівель, інше матеріально-технічне забезпечення.

          Придбання засобів життєзабезпечення особового складу (генератори, теплові гармати, печі-булер’яни, обігрівачі, первинні засоби пожежогасіння, спорядження та інше), телевізорів, електроінструментів,  оргтехніки та комплектуючих до неї, оплата послуг з їх ремонту, відновлення та обслуговування та ін., техніки та запасних частин для БпАК, військового автомобільного обладнання, трактора з ковшем та отвалом, засобів зв’язку та проведення комунікацій.

         Ремонт та обслуговування автомобільної техніки та генераторів, оплата послуг з ремонту та обслуговування автомобільної техніки та генераторів, ремонт (відновлення)   оргтехніки, комп’ютерного та мереживного обладнання; відновлення, заміна, прокладання кабельних ліній.

         Придбання запчастин до транспортних засобів і комплектуючих до них, комп’ютерної техніки (у тому числі придбання програмного забезпечення, яке передбачене разом з придбанням комп’ютерної техніки); придбання парко-господарського обладнання, інвентарю тощо, виробничого парко-господарського обладнання,  засобів обчислювальної техніки спеціального призначення тощо, обладнання систем охорони та відеоспостереження, приладів нічного бачення та тепловізорів;  периферійного мережевого обладнання та допоміжних засобів, оплата послуг з їх ремонту, відновлення та обслуговування, заміни та прокладання кабельних ліній, придбання програмного забезпечення/оплата ліцензій на використання; оплата навчання, підготовки (перепідготовки) та підвищення кваліфікації особового складу за договорами у закладах, що передбачає отримання посвідчення (сертифікату) щодо набуття відповідних професійних навиків; виготовлення та придбання мотиваційних візуальних, наочних матеріалів, іміджевої сувенірної продукції патріотичного змісту для особового складу підрозділу, державної символіки, плакатів, інформаційних стендів, бланків грамот, подяк, листівок тощо, іншої друкованої продукції.»

 

 

Секретар селищної ради                                               Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь