A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Одну з нагальних потреб Центру надання соціальних послуг Новогуйвинської селищної ради вирішено

Дата: 29.09.2023 17:09
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Не секрет, що кожному соціальному робітнику доводиться щоденно обслуговувати значну кількість своїх підопічних. І зазвичай більшість з них - особи з проблемами руху та люди похилого віку, які проживають у різних місцях того чи іншого населеного пункту або й в різних селах. Тож діставатися соцробітнику до них пішки, та ще й з продуктами, медикаментами та іншими необхідними речами є доволі складно та загайно. І, з огляду на матеріальні можливості нашого сьогодення, чи не єдиним доступним засобом вирішення цієї наболілої проблеми є придбання велосипедів. Тож керівництво центру надання соціальних послуг звернулося до секретаря Новогуйвинської селищної ради та депутатського корпусу з проханням віднайти можливість щодо надання допомоги з місцевого бюджету громади на купівлю двоколісників.

Відрадно, що депутати, за особистого сприяння секретаря ради О. Ловинюка, з розумінням поставилися до нагальних потреб Центру та рішенням сесії перерахували КУ ЦНСП шістдесят тисяч гривень, за які було придбано дев’ять сучасних дорожніх велосипедів.

А 29 вересня Олександр Ловинюк разом із директором Центру Олександром Мельником, від щирого серця подякувавши  соціальним робітникам за їх нелегку, але таку потрібну людям працю, в урочистій обстановці передали їм новенькі транспортні засоби.

При цьому секретар селищної ради запевнив присутніх, що звісно, сьогоднішньою подією підтримка діяльності Центру не закінчується, і депутати продовжать вишукувати шляхи для подальшого зміцнення матеріально-технічного становища комунального підприємства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь