Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

До уваги меншканців громади: реабілітаційна евакуація дітей з України до Польщі

Дата: 29.09.2023 11:53
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Новогуйвинська селищна рада Житомирського району Житомирської області повідомляє, що організація «Sul Lado» спільно з неурядовим товариством «Czysty Swiat» здійснює реабілітаційну евакуацію з України до Польщі дітей з батьками або ж представниками з метою поліпшення емоційно-психологічного здоров’я та відпочинку дітей.

         Запрошуються  родини з дітьми, опікуни з дітьми-сиротами, багатодітні родини, родини військовослужбовців тощо. Проживання  у готельному комплексі для переселенців. Термін проживання від 60 до 120 діб.

         Пропонується безкоштовне трьох разове харчування та проживання в чотирьохмісних номерах з санвузлом. З метою повноцінного та якісного навчання діти забезпечуються інтернет ресурсом, зошитами, канцелярським приладдям та для комфортного прослуховування онлайн уроків навушниками. Організація допомагає в оформленні документів для отримання медичної страховки, встановлення тимчасової опіки над дітьми для повноцінного захисту життя та здоров’я українських дітей на території Польщі та грошової допомоги.

         Територія, де знаходиться готельний комплекс, межує з мальовничим озером та парком. Неподалік розташований спортивно-оздоровчий комплекс, де є сім тенісних кортів, сучасний футбольний стадіон, бігові доріжки, басейн, майданчик для баскетболу, волейболу, а також дванадцятиметровий скелодім. Тому, є можливість запропонувати для дітей безкоштовно одну годину в неділю на тиждень користуватись трьома секціями за вподобанням. З дітьми з інвалідністю працює лікар-реабілітолог.

        Для ефективного та повноцінного проходження психологічно-емоційної реабілітації дітей організовуються екскурсії.

        Для запису звертатись до відділу соціального захисту та охорони здоров’я Новогуйвинської селищної ради до 15 жовтня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь