Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні підприємці!

Дата: 01.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 91

Фото без описуЩиро вітаємо вас із професійним святом – Днем підприємця!

 

У переддень вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.

Ви основа, фундамент будь-якої громади. Завдяки вашій енергії створюються робочі місця та наповнюється бюджет громади. Ви є справжньою елітою нації, головною рушійною силою економіки та тим надійним плечем, на яке можна спертися у найскладніших життєвих ситуаціях.

Саме ви з перших днів агресії російської федерації без вагань та зайвих роздумів включилися у боротьбу з ворогом на всіх фронтах. Частина підприємців взяли зброю та добровільно вступили до лав ЗСУ, тероборони та інших військових підрозділів. І сьогодні мужньо боронять кожен сантиметр святої української землі від ворога. Попри невизначеність економічної ситуації ви не зупинили виробництва та зберегли робочі місця, підтримали бюджет громади сплаченими податками та зборами, першими простягнули руку допомоги внутрішньо переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді. Ви є одними з найбільших благодійників та меценатів, які не шкодуючи ні фінансових, ні матеріальних ресурсів з перших днів війни стали на захист України.

Надзвичайно велика честь жити і працювати поряд з людьми, які настільки вболівають за розвиток громади та майбутнє України. Поки такі люди живуть і працюють, буде жити і процвітати наша нація українців. 

Зичимо   невпинного руху вперед, добра й благополуччя вам і вашим родинам, великих успіхів, вдалих угод, надійних партнерів, удачі в усіх починаннях та невичерпних сил і здоров’я для здійснення планів та ідей на майбутнє, на благо України! Завдяки вам Україна вистоїть! Разом ми втримаємо «економічний фронт». Продовжимо допомагати нашим воїнам.

Нехай вам щастить!

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Слава українським підприємцям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь