Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 843 Про надання дозволу на укладання договору дарування об’єктів нерухомого майна на ім’я малолітньої дитини    

Дата: 29.08.2023 11:41
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 843

 

«25» серпня 2023р.                                                          смт Новогуйвинське

 

 

Про надання дозволу на укладання

договору дарування обєктів нерухомого

майна на імя малолітньої дитини    

 

         Розглянувши заяву та подані документи гр. _______________________, яка відповідно до довіреності уповноважує свого сина _____________________________ подарувати належну їй ½ частку у праві власності на житловий будинок та земельну ділянку площею 0,0547 га, які розташовані за адресою: пров. 1-й  _______________, буд. ______ с. _____ Житомирський район Житомирська область, її внуку ______________________________, _______________ року народження, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Законом України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст.177 Сімейного кодексу України,  враховуючи рішення  комісії  з питань захисту прав дитини  від _______________ року протокол № ________, виконком селищної ради

 

ВИРІШИВ:

         1. Надати дозвіл гр. _______________ укласти договір дарування об’єктів нерухомого майна від імені його матері __________________ на ім’я її малолітнього внука, __________________, ______________ року народження, відповідно до довіреності (довіреність від ______________ року  посвідчена приватним нотаріусом Силіною Н.В. та зареєстрована у реєстрі за № _______), право власності на які вона має, а саме:  1/2 частки житлового будинку та присадибної ділянки площею 0,0547, які   розташовані за адресою: провулок 1-й _______________, буд. ____________ с. _____________ Житомирський район Житомирська область (договір дарування ½ житлового будинку зареєстрований за № ________від 27.12.2019 року та договір дарування земельної ділянки площею 0,0547 га від 27.12.2019 року зареєстрований за № ________ та посвідчені приватним нотаріусом Силіною Н.В.).

          2. Надати дозвіл законним  представникам дитини– батькові   _________________________та матері _________________ підписати від  імені їх малолітньої дитини __________________, _________________ року народження, договір дарування ½ частини житлового будинку та  присадибної ділянки площею 0,0547 га,  що знаходяться за адресою:  пров.1-й __________________, буд. _____ с. _______ Житомирський район Житомирська область.

        3. Рекомендувати _____________________ здійснити правочин з житлом та присадибною ділянкою  протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  копію договору дарування.

 

 

Секретар  селищної ради                                                          Олександр ЛОВИНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь