Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 839 Про надання висновку щодо визначення місця проживання дитини

Дата: 29.08.2023 11:24
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

      РІШЕННЯ № 839

 

25 серпня 2023 р.                                                             смт Новогуйвинське

 

Про надання висновку

щодо визначення місця

проживання дитини

 

         Розглянувши заяву та подані документи гр. _____________________, який проживає за адресою: вул. ___________ буд. ____, кв._____ смт _______ Житомирський район Житомирська область, щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, _______________, ____________ р.н., керуючись ст. 19, ст. 160 Сімейного кодексу України, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  та постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами) «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від ____________, протокол № _____, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

           Затвердити висновок щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, ____________________, з батьком, ____________________,  за адресою: вул. _________ буд. ____, кв. ____ смт _______ Житомирський район Житомирська область (висновок додається).

 

 

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК

 

ВИСНОВОК

органу опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради щодо визначення місця проживання дитини

                                                                    

           Розглянувши документи, представлені гр. ________________ щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, ___________________, _________року народження,  встановлено, що __________ року виконавчим комітетом  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області був зареєстрований шлюб  між Т___________________ та  _______________. Під час перебування у шлюбі у громадян народився син, ______________, _________________ року народження. Однак, спільне життя у подружжя не склалося, вони втратили взаєморозуміння, почуття поваги та любові, перестали вести спільне господарство. Відповідно до рішення Житомирського районного суду Житомирської області від ___________року (справа №____________) шлюб між подружжями був розірваний. Згідно вищезазначеного рішення ______________ був залишений на виховання матері, але фактично дитина з ___________ року  проживала разом із батьком ____________ (акт обстеження на фактичне проживання громадян за адресою вул. ___________ буд.____ кв. _____смт ______ Житомирський район Житомирська область виданий старостою ______________ старостинського округу № ____ від ___________ року, свідчення сусідів  _____________________).

         ____________ навчається у  ___________ліцеї Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, що підтверджується довідкою № _____ від _________ року. За повідомленням адміністрації навчального закладу  батько дитини _____________________ займається вихованням сина, цікавиться його навчанням, відвідує батьківські збори.

 

          Згідно з довідкою виданою військовою частиною ______, встановлено, що _______________ є військовослужбовцем та має постійний дохід у вигляді заробітної плати у розмірі ___ тис. грн. щомісячно, що дає змогу створити всі необхідні умови для проживання дитини  та задоволення його потреб.

          Мати дитини __________________ не заперечує  щодо проживання свого сина _______________ разом із батьком ________________________ за адресою: вул. ____________ буд. _ кв. ___Житомирський район Житомирська область, про що написала письмову заяву від _______________ року.

 

          Враховуючи інтереси дитини та керуючись ст. ст.19, 160 Сімейного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  орган опіки та піклування  Новогуйвинської   селищної ради вважає за доцільне визначити місце проживання малолітньої дитини, __________________, _____________року народження, разом з батьком, ___________________________________.

       

      

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь