Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 838 Про затвердження висновку щодо визначення місця проживання дитини

Дата: 29.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

       У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 838

 

«25» серпня 2023р.                                                    смт Новогуйвинське

 

Про затвердження висновку

щодо визначення місця

проживання дитини

 

  Розглянувши заяву та документи гр. __________________, яка проживає за адресою: вул. __________ буд.17, с _________  Житомирський район Житомирська область, щодо визначення місця проживання її малолітньої дитини, _______________, ___________ року народження,  разом із нею, керуючись ст. ст.19, 160 Сімейного кодексу України, ст. 34 Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами) «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» та враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від __________ року  № ___, виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

           Затвердити висновок щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, _______________, __________ року народження, з матір’ю, ___________________  (висновок додається).

 

 

Секретар селищної  ради                                                     Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

ВИСНОВОК

органу опіки та піклування Новогуйвинської селищної ради щодо визначення місця проживання  дитини

                                                              

          Розглянувши документи, представлені громадянкою _____________, услановм Тілобековиемщодо визначення місця проживання малолітньої дитини, _____________, _________ року народження, встановлено, що відповідно до свідоцтва про народження (серія I-ТП № __________від ___________ р.,  видане Житомирським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Житомирської області за актовим записом №______) матір’ю дитини записано _________________  (на  цей час прізвище матері змінено на _________).

 

           Відповідно до ст. 126 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження за №_____________ від __________року) батьком дитини записано __________________

 

          Зі слів матері малолітній _________ разом з батьками упродовж 8 місяців проживав на орендованій квартирі у м. Житомирі. Спільне життя у вищевказаних громадян, що проживали у цивільному шлюбі не склалося, свої відносини вони не узаконили та згодом розійшлись. Місце його проживання невідоме, із сином він не спілкується, не цікавиться його подальшою долею, матеріально не підтримує.

        _____________ (___________)  разом із дитиною переїхала до матері за адресою:  вул. ________ буд.17 с. _________ Житомирський район Житомирська область.  У 2022 році вона зареєструвала  шлюб з _______________________.

 

          Враховуючи інтереси дитини та керуючись ст. ст.19, 160 Сімейного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», орган опіки та піклування  Новогуйвинської   селищної ради вважає за доцільне визначити місце проживання малолітньої дитини, _________________________, _________________ року народження, разом з матір’ю, ________________________ за адресою: вул. _______,17 с. ____________ Житомирський район Житомирська область.     

 

 

 

Секретар селищної ради                                                    Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь